Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 16 ian 2008 - Anul XIII, nr. 12 (3693)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cu cuţitul la şcoală

Elev înjunghiat într-o clasă a Colegiului “Nicu Gane” din Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un elev a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat, ieri după-amiază, în jurul orei 15:30, într-una din sălile de curs ale Colegiului Naţional „Nicu Gane” din municipiul Fălticeni.

Agresorul este tot elev, iar altercaţia dintre el şi victimă a plecat de la nişte bileţele cu conţinut obscen, trimise unei adolescente.

Din informaţiile pe care le-am obţinut ieri seară, toată povestea a plecat de la bileţele cu pricina, pe care Bogdan Andrei T., elev în clasa a X-a, la „Nicu Gane”, i le trimitea, în timpul orelor de curs, unei colege de clasă.

Enervată de gestul colegului ei, destinatara bileţelelor i-a trimis un mesaj pe telefonul mobil prietenului ei, Edy M., tot elev în clasa a X-a, dar la Şcoala de Arte şi Meserii din cadrul Colegiului Tehnic „Mihai Băcescu”.

Acesta din urmă şi-a luat un coleg cu el şi a plecat spre Colegiul „Nicu Gane”, hotărât fiind să-i aplice o corecţie colegului de clasă al iubitei sale.

 

A aruncat cuţitul în zăpadă

Ajuns cu câteva minute înaintea pauzei, Edy M. a intrat în incinta Colegiului şi, după ce a aşteptat să iasă profesorul, a dat buzna în clasa în care învăţa prietena sa.

Aici, s-a dus glonţ la elevul care-i deranja iubita, care nu apucase să iasă încă din bancă, şi i-a pus mâna pe faţa acestuia, împingându-l.

În îmbrânceala dintre cei doi, liceanul de la „Nicu Gane” a scos un cuţit, pe care-l avea asupra lui, şi l-a tăiat pe antebraţul stâng pe elevul de la Colegiul Tehnic. Incidentul a ajuns imediat la urechile direcţiunii şi ale Poliţiei, unul dintre poliţiştii de proximitate din zonă fiind sesizat de elevi despre ceea ce s-a întâmplat.

Deşi în momentul în care a fost luat la întrebări de poliţie, Bogdan Andrei T. nu mai avea cuţitul asupra sa, poliţiştii au reuşit să-l găsească după câteva minute aruncat în zăpadă.

Victima acestui incident a fost transportată la spital, unde, din informaţiile obţinute, a rămas internată.

 

Cum a reuşit să treacă de paznici?

Contactat telefonic, directorul Colegiului „Nicu Gane”, profesorul Neculai Sturzu, a declarat că elevul Edy M. nu a intrat în liceu pe poarta principală, ci a sărit un gard şi a ajuns în şcoală pe o uşă laterală, lăsată deschisă pentru muncitorii care lucrează la renovarea unităţii şcolare.

„E greu să vă explic prin telefon, trebuie să veniţi aici să vă arăt la faţa locului cum a fost posibil să intre în şcoală şi să treacă de paznici”, a declarat Sturzu.

Directorul de la „Nicu Gane” a mai spus că victima a fost vizitată la spital de unul dintre colegii săi şi că „are o înţepătură mai puternică la braţul stâng”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elev înjunghiat într-o clasă a Colegiului “Nicu Gane” din Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1512 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.52/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 23 voturi
Elev înjunghiat într-o clasă a Colegiului “Nicu Gane” din Fălticeni3.5523

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hopa!! trimis de
(16 ian 2008, 12:40:00
Astia 'or sa ne plateasca noua pensiile???:((
1.1  RE: Hopa!! trimis de
(16 ian 2008, 21:10:06
si directoru de la nicu gane minte de rupesad mm
1.2  RE: Hopa!! trimis de
(18 ian 2008, 23:41:40
cica nu a intrat pe poarta prncipala.....minte frate..k exact pe aia a intrat.....nu k sturzu a zis k a sarit gardu k pana la urma era greu sa intri pe porta principala
2.   Ultima parte e o mincina trimis de
(16 ian 2008, 13:20:19
nu sunt alte porti
3.   Miciuna :X ultimaparte trimis de
(16 ian 2008, 13:43:31
minciuna ^^ a intrat pe poarta principala
4.   Vrajeli trimis de
(16 ian 2008, 13:55:25
ultima parte e tzeapa curata
5.   Nu se stie dak e minciuna sau nu trimis de
(16 ian 2008, 13:56:13
eu sunt de acord cu directorul pt ce a facut ... si in plus se mai intampla din astea....
6.   Nah trimis de
(16 ian 2008, 13:58:54
mai este poarta aia la care iesi la sala de sport si poate sa sara gardu ca doar e simplu si totusi cred ca a intrat pe poarta chiar dak erau paznici ...
7.   Adevar trimis de
(16 ian 2008, 14:01:34
este adevarat ce sa intamplat ptr ca eu invat acolo si am auzit de asta.Treaba cu intrarea prin alta parte este adevarata ptr ca inainte de intrarea principala mai este o poarta de fier mai mica peste care poti sari cu usurinta.
8.   . trimis de
(16 ian 2008, 14:15:46
dc a intrat?..deoarece nimieni nu pazeste intrarea si nimeni nu face nimic...si tipa a primit mesaj pe telefon de la elevul toma(bogdan) ! ! !
9.   . trimis de
(16 ian 2008, 14:16:39
dith...
10.   Mda trimis de
(16 ian 2008, 14:53:54
Asta cu intratul pe poarta secundara e vrajeala. Pe poart liceului intra si iese cine vrea si cand vrea. Nu sta nimeni sa te intrebe ce e cu tine. Au fost facute legitimatii fiecarui elev, pentru identificare si permiterea accesului in liceu. Aia a fost o simpla afacerea a directorului, din care si-a tras cu siguranta o suma mare de bani. Cat despre poarta secundara, vorbim de o poarta metalica de vreo 80 cm inaltime... Pe aia o sare oricine cu putin elan, fara maini...happy Este singurul lucru care face la noi diferenta dintre o scoala si un penitenciar... Si asta din cauza unui director demagog, care promite pentru a obtine ceva in interes personal, insa nu se tine niciodata de nici o promisiune. Tine la respect pe toata lumea, inclusiv profesorii si de aceea toata lumea il uraste. Nimeni nu il doreste, dar pana la alegerile urmatoare nu se poate face nimic, deoarece este coleg de partid si prieten cu primarul, iar de frica nimeni nu ia initiativa. diauwe@yahoo.com pentru mai multe.
10.1  RE: Mda trimis de
(17 ian 2008, 11:11:05
Exact, fiecare elev a platit cate 80.000 lei vechi pentru legitimatii la care nu se mai uita nimeni: doar la inceputul anului si acum, cu incidentul,s-au facut controale.La 1000 de elevi cat are scoala,ia socotiti,cat s-au strans? 80 de milioane de lei......

Fiecare elev,contribuie cu cate 100.000 de lei pe semestru, pentru plata unui bogyguard, pila a directorului, care, in loc sa asigure securitatea in scoala prin supravegherea singurului loc "vulnerabil" pe unde se poate intra, urmareste, la ordinul directorului, cand intra si ies profesorii de la ore......

Vineri, 11 02.2008,directorul Sturzu a invitat, la restaurantul "Imperial" din localitate, la ora 18:30,circa 20 de profesori pentru a le oferi o tratatie insotita de inmanarea unei invitatii la nunta fiicei sale care va avea loc la inceputul lui martie.Dintre cei 20 de profesori,unii aveau ore in intervalul orar 18:30-19:30,dar au trimis copiii acasa spunandu-le ca au "o actiune".......

Este un demagog cor
10.2  RE: Mda trimis de
(17 ian 2008, 11:15:33
ai mare dreptate:|...au zis k "au o actiune"sau...."avem jedintza"=)))))...d knd se tzin jedintzele la imperial....naiba jtie:|
11.   Ce ne asteapta Doamne? trimis de
(16 ian 2008, 15:05:12
daca fiecare dintre noi ne-am rezolva problemele injunghiind atunci ce ne mai ramane??am uitat oare ca suntem cuvantatoare si ca putem folosi dialogul?unde este blandetea,iubirea fata de aproapele? vinovatii? suntem toti cei care asistam la asemenea evenimente si invinuim numai protagonistii.....n-ar trebui sa cercetam asemenea comportari si sa vedem de unde provine violenta care intre oameni n-ar trebui sa existe??
11.1  RE: Ce ne asteapta Doamne? trimis de
(16 ian 2008, 15:24:59
taci wehlaughing):)))
11.2  RE: Ce ne asteapta Doamne? trimis de
(16 ian 2008, 15:25:56
scz nu tzie vroiam sa tzil trimit

12.   :-j trimis de
(16 ian 2008, 15:17:53
vrajeala toata ziua weh....voi il credeti pe sturzu??:)) nici iolaughing ... a intrat pe poarta ai de langa cantina..mare schema ....ji nu prin nuj ce cladire in renovare....p..a
13.   Prostie trimis de
(16 ian 2008, 15:40:37
Pacat de vestitul Colegiu National ,,Nicu Gane"!Pacat de numele care il poarta!Si se mai lauda cu elevi si rezultate exceptionale!Asa se intampla atunci cand ai prea multe pile!
14.   Cine-i vinovat?... trimis de
(16 ian 2008, 15:42:04
eu nu intzeleg de ce nu se comenteaza mai mult in acest articol despre fapta acestui nebun d cl a x-a care a ajuns sa injunghie un baiat de seama lui, decat despre modul in care celalalt baiat a patruns in incinta liceului...k shi cum el ar fi fost principalul vinovat.indiferent in c fel a fost enervat,gestul lui toma nu are scuza.shi scrie in articol k a luat un cutzit care l-a gasit la indemana...d cand se vine cu cutzit la shcoala?din moment c un elev d cl a xa poarta cutzit,e clar k nu are intentii bune.si cu toate astea, am senzatzia k acest articol a fost scris mai mult in favoarea lui, decat in a baiatului injunghiat.in plus,este pus shi directorul intr-o lumina proasta...deshi...vina nu e a lui....ci a body-guard-ului angajat shi platit DIN BANII NOSHTRI,shi care abia astazi, (probabil dupa mustrarile bine meritate primite d la director) a inceput sa ia atitudine shi sa faca p durul.sa vedem cat o sa tzina...
14.1  RE: Cine-i vinovat?... trimis de
(17 ian 2008, 14:09:52
wa, da domnia ta a auzit de autoaparare?!?!?!?

dk m-ar fi atacat cineva, i-as fi ars o bataie, nu cu un cutit,aflat la indemana, ci chiar si cu un scaun intreg!!!!sari-i-ar ochii, cui are intentii malefice, si de razbunare.

PACE VOUA!
15.   Cine-i vinovat?... trimis de
(16 ian 2008, 15:49:26
eu nu intzeleg de ce nu se comenteaza mai mult in acest articol despre fapta acestui nebun d cl a x-a care a ajuns sa injunghie un baiat de seama lui, decat despre modul in care celalalt baiat a patruns in incinta liceului...k shi cum el ar fi fost principalul vinovat.indiferent in c fel a fost enervat,gestul lui toma nu are scuza.shi scrie in articol k a luat un cutzit care l-a gasit la indemana...d cand se vine cu cutzit la shcoala?din moment c un elev d cl a xa poarta cutzit,e clar k nu are intentii bune.si cu toate astea, am senzatzia k acest articol a fost scris mai mult in favoarea lui, decat in a baiatului injunghiat.in plus,este pus shi directorul intr-o lumina proasta...deshi...vina nu e a lui....ci a body-guard-ului angajat shi platit DIN BANII NOSHTRI,shi care abia astazi, (probabil dupa mustrarile bine meritate primite d la director) a inceput sa ia atitudine shi sa faca p durul.sa vedem cat o sa tzina...
16.   Sa fim realisti trimis de
(16 ian 2008, 16:41:27
In primul rand as fi curios care e reactia parintilor acestor,, minunati"

Oare numai scoala trebuie sa rezolve lipsa de educatie si indiferenta parintilor??

In alta ordine de idei

Chiar daca ministerul striga tare ca in scolile din Romania FONDUL SCOLII

nu ar trebui platit,acesta inca se cere si chiar destul de insistent in cazul de fata la acest colegiu motivandu-se ca din acesti bani se plateste si un paznic care sa asigure securitatea copiilor.

Halal.

A-ti urmarit la stiri cati bani alocati invatamantului au fost returnati la buget Deci banii de la stat nu sunt buni dar al parintilor . Ce mai >Asta e Romania, si culmea cei mai multi trebuie sa traim in ea.

17.   Hi-hi! trimis de
(16 ian 2008, 17:27:42
si uite asa ramane nicu gane de caruta si le ia bacescu toata spuma! ce faci, nene sturzule, cum ramane cu ciuda pe bacescu?
18.   Pentru cei de la Nicu Gane trimis de
(16 ian 2008, 17:32:53
dacac l-ati tolerat langa voi doi ani, ce mare lucru era daca ii lua gatul celuilat elev.mare smecherie suntem cuullll.Voi gresiti deci suportati
19.   Indiferenta trimis de
(16 ian 2008, 17:38:19
ar trebui exmatriculat mai intai adolescenta,femeile astea,apoi cel de la agricol,sa nu te pui niciodata cu nebunul caci devii nebun,iar nebunul in cauza trimis la un spital de specialitate,am inteles ca avea probleme comportamentale sau psihice,cat despre cele spuse despre un director indecis sa fie director sau nu,prostii,stiu baieti de la textil sau agricol care vin sa-si "linga " fetele si care intra pe poarta zilnic,poate ca portarul ii considera elevi de la nicu gane de vin zilnic:)).Si in plus acesti intrusi binepoftiti ai scoli,numa nu sunt invitati sa viziteze acest liceu, au mai avut altercatii in incinta scolii,unul de la textil chiar la batut pe hol pe unul de elevi,apoi o eleva a fost bruscata si fortata de altul sa parasesca incinta scolii,ambii elevi apoi "si-au luat-o a doua zi,unul a intrat in spital pt 1 saptamana,celalalt elev a apelat la politie in incercarea de a scapa ,,,ce tot vorbesc eu,,in saracie sa nu incerci sa pretinzi ca esti bogat:))
19.1  RE: Indiferenta trimis de
(16 ian 2008, 21:15:03
ce femei mai??ce agricol...k n'o fo nici un elev d la agrikol...daca ejti cu vaca,du'te q ea la pascut,nu te baga in seama fara s ai habar despre ce e vorba..bine paaaaa
20.   ... trimis de
(16 ian 2008, 17:42:44
Aici e vina baiatului injunghiat ...daca a fost atat de smecher incat sa`si faca dreptate singur inseamna ca e de`ajuns de smecher sa o si iatongue vina lui
20.1  RE: ... trimis de
(16 ian 2008, 21:33:55
sunt d acord q uh:P
20.2  RE: ... trimis de
(16 ian 2008, 21:46:09
bine k ejti u mare destept!
21.   Pentru comentattorii articolului trimis de
(16 ian 2008, 17:45:38
tot prosti ati ramas.avand in vedere xca sunteti din Falticeni nu ma mai mira nimic.Suyportati fraierilor ca asa va trebuie, needucatilor.
21.1  RE: Pentru comentattorii articolului trimis de
(16 ian 2008, 21:02:29
hai jet..bine k ejti uh educat..auzi la tine"avand in vedere xca sunteti din Falticeni nu ma mai mira nimic.Suyportati fraierilor ca asa va trebuie, needucatilor."...bine k ne tzine...fraiere;)
22.   Nimic nou sub soare ... trimis de
(16 ian 2008, 18:08:27
Vrem si noi sa fim in rind cu tarile civilizate,ce e groaznic ,e ca nu am adus nimic bun din civilizatia occidentala.Am importat ura, violenta,rasismul,dispretul pentru lege si toate astea in ideea de va fi cool.Nu exista joc sau film pe tv sau calculator care sa nu ne aduca aminte de instinctele primare...Nu ma mai mira ca un tinar ce abia a deschis ochii a facut ce a facut ...probabil in mintea lui fapta e un act de mare bravura ...Esti cool putoi dar ar trebui sa platesti pentru ce ai facut asemenea unui adult,adica cu privare de libertate...SA AU8ZIM DE BINE ,CA DE RAU AVEM PARTE PERMANENT...
23.   Vrajeala trimis de
(16 ian 2008, 18:28:53
face paznicul perchezitie corporala zilnic la elevi ?, cum demonstreaza domnul director acest lucru
24.   Cacat trimis de
(16 ian 2008, 18:54:36
we imi bag**** in liceul vostru
24.1  RE: Cacat trimis de
(16 ian 2008, 22:05:39
wei Iud� ci esti!...mai tacati gura...ca nu stii ce vb!
24.2  RE: Cacat trimis de
(16 ian 2008, 23:13:40
bai Iuda tu nu vezi ca nu stii cei cu tine esti mai prost decit iti poti tu imagina.Iti dau o idee , dute siaruncate in iaz linga Falticeni iar daca ratezi poti sa incerci in iazurile de linga Cumparatura acolo sar putea sa ai noroc gheata sar putea sa fie mai subtire Boule
25.   Huuuu! trimis de
(16 ian 2008, 18:56:55
nu sta nimeni la poarta liceului.in liceu potzi intra knd vrei si cu cine vrei
26.   Prosti trimis de
(16 ian 2008, 19:31:49
in liceul ala prosti intrati , prosti iesiti
26.1  RE: Prosti trimis de
(16 ian 2008, 21:08:01
ji cel mai prost elev din liceu e mai dejtept k uh ba:)))
26.2  RE: Prosti trimis de
(16 ian 2008, 23:13:35
Daca erati destepti nu se intampla asa ceva.Sunteti de rahat!!!
26.3  RE: Prosti trimis de
(16 ian 2008, 23:14:42
Daca erati destepti nu se intampla asa ceva.Sunteti de rahat!!!
26.4  RE: Prosti trimis de
(17 ian 2008, 11:18:42
extraordinar...am mai zis'o j o repet...bine k ne tzine:)))...j cred k la faza k "suntem de rahat"...u ne dai ceatza sigur:)))
27.   Da? trimis de
(16 ian 2008, 19:41:56
un cuvant CAVEMAN!!!

we trezeste-te traim in sec XXI (pardon pt iq-u tau secolul 21, 2008, chestii de astea)
28.   Minciuni gogonate trimis de
(16 ian 2008, 20:10:56
toti sint vinovati-de la director pina la portar. ACESTA VESTE INVATAMINTUL DE ASTAZI.
29.   Hmmmm trimis de
(16 ian 2008, 20:13:40
Aiurea ,a scris ceva corect . De cind si pina cind paznici si legitimati sa intri la un liceu ? Am plecat copil fiind pe vremea lui Ceasca ...dar eu cred ca pina la urma tot ce imi amintesc si mi se povesteste despre fosta Romanie ...sint niste aiureli .Unde s-a dus cei 6 ani deacasa? Unde s-a pierdut politetea si buna simtire? Pacatsad orasul ala a ,,daruit odata ,,oameni de cultura. Si mai spun cum spune bunica si parinti ...cei 6 ani deacasa .Parinti au si ei o mare vina!
30.   :| trimis de
(16 ian 2008, 20:26:01
we cu paznicii aia intra cn vrea in sc...inainte sa fie faza asta nu se mai facea atata tam tam cu legitimatiile.ei stau si se unta la tv [crec la elodia:))]...
31.   Oups trimis de
(16 ian 2008, 20:35:57
toti au cate o vina, dar nimeni nu va recunoaste vreodata lucrul asta........

daca ar fi fost portarul, ......daca n-ar fi fost biletul,...................... n-ar fi fost telefonul. Dar daca n-ar fi fost cutitul? ce ar fi fost? dar totusi problema elevului cu cutitul cand se va rezolva, ca doar nu era la macelarie, era la scoala!
32.   :) trimis de
(16 ian 2008, 20:37:53
e frumos ..ce se intamlpa in liceulul nostru...frumos ..pt cei de la nicu...si asta ..din cauza cui?normal-...avem un director asa de bun...azi cik se cerea legitimatia....dupa ce s a intamplat ....am intrat fara legitimatie...lejer....;)deci. cui e vina?
33.   Pentru hmmm trimis de
(16 ian 2008, 20:48:51
mai nene, expresia era cu 7 ani de acasa.daca vezi ca esti prost de ce iti dai cu parerea pe un forum ca asta?aaaa, mai exista o chestie numita acord intre subiect si predicat.nu stiu daca ai auzit-o.dar ar fi bine sa te documentezi...cat despre ala lovit, de ce s-a dus el la alt liceu sa isi faca dreptate?nu e si el vinovat.probabil e vreun manelist ce a calcat in vreun scuipat de smecher.nu il transformati intr-o victima.il cunosc pe bogdan si stiu ca nu ar face asa ceva decat daca ar fi fost fortat.legitima aparare sau ceva...oare ce i-o fi spus ala care a intrat in liceu?nu i-a promis ca il omoara sau ceva de genu?haideti sa fim seriosi.stie toata lumea cum functioneaza treaba cu adolescentii astia analfabeti de azi...si ce putem sa le facem cand au exemple ca n gutza si alti tigani borati?sa ii priveze de libertate intr-o biblioteca?
34.   Vrajeala trimis de
(16 ian 2008, 20:51:28
lam vazut pe emy venind pe poarta principala...am putut observa....oricum lam vazut pe emy si pe hol in timp ce il astepta pe toma sa il bata:)
34.1  RE: Vrajeala trimis de
(18 ian 2008, 09:39:22
way butake.... cine IESE mah retard.... invata sa vorbeshte romaneshte k no mere treaba aujourd'hiu cu anagramatisme d'estea
35.   Vrajeala trimis de
(16 ian 2008, 21:02:42
am inv la "Nicu Gane" si va asigur k poti trece foarte usor d paznici k p ei nu'i intereseaza cine intra si cine iasa..si dak nici nu se mai poarta uniformele e clar..intra si iasa cine vrea...
35.1  RE: Vrajeala trimis de
(17 ian 2008, 11:19:36
Pentru ca toti paznicii plus bodyguardul sunt incadrati prin pile ale directorului si ale prietenului sau, primarul Tofan.......Mi-e greata!
36.   Trebu' impushcatzi astia care fac din astia trimis de
(16 ian 2008, 21:04:43
gasiti'l pe infractor si dati'i o lectie cu 2 3 cartushe la ceafa ca data viitoare si'o va lua in cap si ajuge sa crima!
37.   Ruptilor trimis de
(16 ian 2008, 21:04:51
ba... numai rupti.. sa mor eustraight face
38.   :P trimis de
(16 ian 2008, 21:08:06
intra cine vrea p poarta principala.....:))
39.   .. trimis de
(16 ian 2008, 21:09:03
duceti'va la Malini weeeeee!!!!!!
40.   Dreptatea de partea lui emi.. trimis de
(16 ian 2008, 21:10:19
dak era o sc cu pretentii nu avea cum sa intre in sc..sa prezinte...legitimatia...oricu paznicii is degeaba ...mai ales bodyguardul...

41.   Panarama de liceu trimis de
(16 ian 2008, 21:11:02
eu am facut scoala tot la nicu gane shi atunci era ca shi acum shi nu se va schimba niciodata

42.   :)) trimis de
(16 ian 2008, 21:12:02
Halal liceu bahsurprise:O

Se aude de el din bn..api...fix tranta...numa vrajeli abiste:))
43.   Evolution trimis de
(16 ian 2008, 21:12:04
/:) Gg Toma... Fu-ck the jews and the gypsies..... KKK Fo' life... App Nicu Gane sux...
43.1  RE: Evolution trimis de
(17 ian 2008, 14:05:51
mai trebuie sa iti amintim k Hitler a murit????? ce mama draq mai esti in viata????? rasismu asta..........ce fain tre sa fie knd o sa faca astia sapun din tine
44.   Evolution trimis de
(16 ian 2008, 21:13:04
/:) Gg Toma... Fu-ck the jews and the gypsies..... KKK Fo' life... App Nicu Gane sux...
45.   Mi-e mila de portar trimis de
(16 ian 2008, 21:13:23
Din toata porcaria asta mie mi-e mila de portar, e de treaba (cel putin pt mine). Si asteptati-va ca in urmatoarele zile ca directorul sa va impuna sa purtati uniforma si legitimatie (intr-un fel sa se asigure).

In rest, indiferent!
46.   Vrajeli trimis de
(16 ian 2008, 21:14:58
la ce va asteptati de la un liceu ca "nicu gane?"doar numele e de el

47.   Aiurea cu A mare trimis de
(16 ian 2008, 21:16:01
azi era mai ceva ka la puskarie le liceu...dupa ce sa intamplat toti iau masuri...da pana sa se intample intrai la liceu k intrun magazin...intra si iese cine vrea....parerea mea .... bogdan andrei M. nu trebea sa vina cu cutitu la scoala...k doar nu suntem la macelarie...iar edy M. nu trebea sa vina sasi faca singur dreptate...nui asha??winking
48.   ... trimis de
(16 ian 2008, 21:18:11
Mah astia de la Txt sau Agricol.... ce sunteti invidiosi pe Nicu Gane?! Va roade? ce tot atata ca ala a luat spuma.. ca vai ca sturzu....ca sunt numai prosti.. si chestii deastea... Daca nu ati fost in stare de un liceu cu cerinte mari,nu criticati.Si cat despre vina... asa e, sigur a intrat pe poarta din "spate"de langa sala de sport.Sturzu nu are nici o vina,daca voi il credeti mai nebun...mai altfel... nu inseamna ca e vinovat.Ce treaba are el cu elevu care purta cutit?!ce vreti? sa patruleze de nebun in fiecare pauza prin clase?Exagerati mah cu comentariile astea.
49.   Hmmm...taci boule! trimis de
(16 ian 2008, 21:19:54
Daca tu faci parte din generatia "mp3", afla de la mine ca unii dintre noi, mergeam de la 6 ani la scoala (dar aveam cei 7 de acasa) nu ca voi, bastarzii revolutiei, la 8 sau mai nou la 9 ani in clasa I.

Am facut liceul la Nicu Gane, sunt mandru de asta, am avut dascali extraordinari, colegi nemaipomeniti, lucram in Romania, spre deosebire de parintii vostrii din Italea, care va trimit bani de celulare de multi megapixeli, si bani de mituit comisii la BAC.

Daca un idiot cu fata umana face un gest execrabil intr+o institutie ca Nicu Gane, nu trebuie sa generalizam subiectul. Prostii, exista si se dezvolta in toate colturile lumii. Bai Mitica, bai...
49.1  RE: Hmmm...taci boule! trimis de
(18 ian 2008, 16:25:50
Deci, asta a fost un comentariu de profesor...
50.   S�su la Putere trimis de
(16 ian 2008, 21:25:34
Intra Cine vrea ...Iese Cine Poatei dont know Asa se intampla knd te crezi SUPERMAN Ti`o iei knd nu te ajtepti
50.1  RE: S�su la Putere trimis de
(16 ian 2008, 22:18:27
...,,mai copii mai de ce va bateti joc de limba romana, va doare degetul daca scrieti ''cand''in loc de ''knd'' sau alte prescurtari care voua vi se par deocheate dar nu arata de cat de inculti sunteti. Pacat ca faceti asa batjocura de limba literara romana , si pacat ca [k] au murit atatia oameni in DECEMBRIE ca [k] noi...voi sa ne putem exprima liber...
51.   Hahalalelor trimis de
(16 ian 2008, 21:27:17
ticalosilor hahalalelor prostilor
52.   Aiurea trimis de
(16 ian 2008, 21:28:33
we toma biletzelele tale is faimoase:))
53.   Nu comentati dak nu stiti despre ce e vorba! trimis de
(16 ian 2008, 21:31:43
IUDA ,BAZIL ceea ce ati spus voi nu denota decat k mai aveti multe de invatat !Acest lucru se poate intampla in orice liceu.Eu il cunosc pe Toma , e un baiat normal numai k a calcat "stramb",a avut o scapare care-l v-a costa .A gresit o sa plateasca ,nu cred k portaru ,directorul sau orice alt cadru didactic are vreo vina ,in liceu se poate intra prin n locatii asa k nu puteti acuza pe cineva anume.Cand o sa se ajunga la faza cu garduri electrice in jurul liceului aruncam vina pe portar sau oricine alticineva responsabil ,pana atunci ne abtinem de la comentarii de prisos.
54.   Cine are de suferit pan' la urma?? trimis de
(16 ian 2008, 21:34:35
cine crezi tu k o sa poarte uniforma?? doar clasele la kre preda sturzu.. big shit..

55.   Pt cei de la alte licee din falt trimis de
(16 ian 2008, 21:40:11
idiotilor de la alte scoli din oras nu va bagati in seama dak sunteti prosti! kiar dak s'a intamplat c s'a intamplat nu o sa devenitzi voi mai destepti si sa nu credeti k scoala voastra ****' o sa aiba vreun renume...tot asha ramanetzi... tot noi suntem importanti! acum kiar k stiu toti de colegiul nat. Nicu Gane
55.1  RE: Pt cei de la alte licee din falt trimis de
(16 ian 2008, 22:28:01
asha'i:))))....
56.   ...inca ceva trimis de
(16 ian 2008, 21:41:28
"Animals should not try to act like people"
57.   ..... trimis de
(16 ian 2008, 21:43:42
eu invat la nicu si il cunosc Bogdan Andrei T. sincer nu ma asteptam la asa ceva din partea lui. o parte din colegele mele am vazut c s_a intamplat! exista si o poarta langa cantina, dar la poarta principala rar sta cineva, ji dak sta nu t intreaba nimeni nimic! doar dupa acest eveniment s_au trezit ji astea! sturzu nu stie cum sa faca k sa se scuze!
58.   ... trimis de
(16 ian 2008, 21:53:14
Apropo, mai liceenilor de la Colegiul NG, incercati totusi sa scrieti romaneste, lasati abrevierile de tip "k", "ji", etc. Lasati astea pt. mess, mirc.

Epigoni mici si ai dracu'!
58.1  RE: ... trimis de
(17 ian 2008, 14:29:56
Auzi-Tu-l-ai, Doamne,ce zice.Ma da tu chiar te crezi un asa bun cunoscator al gramaticii si al lexicologiei limbii romanesti?!?!? Esti in posesia vreunui act care ar putea sa confirme auto-ocupatul,daca-mi permiti, post de arbitru al corectitudinii exprimarii in scris, caci ce este scrierea daca nu reprezentarea grafica a sunetelor.si nu mai sta (sfat) in calea progresului, nu te impotrivi indaratnic,caine din maidan...

p.s. Cand citezi ceva (orice-ar fi), iti recomand sa folosesti ghilimelele, ca semne ortografice, ca nu de alta, dar s-or supara Geniile "apuse-n veac" si te-or da in judecata....

p.p.s. N-o lua in cap, nu am nimic cu u...

;)
59.   .....eu trimis de
(16 ian 2008, 21:55:26
bai...la NICU GANE este greu sa ajungi elev ....sa stiti voi asta ..kt despre cazul asta e prea multa zarva...ce nu sa mai intamplat si la alte scoli!!!??ce dramatizati atata..
60.   Carcera :)) trimis de
(16 ian 2008, 21:59:30
we eu il cunosc pe toma chiar bine.....si dak nu riposta il gaseam la spital pe toma in locul lu ala k emi ala are gasca...si prietena aia a lui era cu 20 de baieti cu colinda si ea singura fata...deci se intzelege...dak era fata desteapta trebuia cel mult sai zica la diriga nu sa isi aduca eroul la scoala...O sa se ajunga sa puna detector de metale la poarta...Nicu Gane=carcera...cel putin asa o sa fie de acuma...imi pare rau pt toma...iar emi ala de acuma sa mai faca pe eroul...k o sa ii bage unu un cutzit in c*r si atunci chiar o sa se invete minte...ce colegiu we? o ramas un nume si atat...profani care se dau la eleve...si se ascunde cazul...si multe altele...si fitzi mandrii k sunteti la nicu k si avetzi de celaughing a devenit liceul vedeta de aia k in rest e varza...cum arata din afara asa arata si inauntru...
61.   We blakstrom... trimis de
(16 ian 2008, 22:01:55
ce caz cu profi ???? zi ji mie plztongue:P:P
62.   Nicu gane liceu de c**** trimis de
(16 ian 2008, 22:14:10
Daca tot este asa de eenumit Liceul Nicu Gane... ce cauta nebuni in el? ca eu unul zic ca ala dak poarte cutit la scoala , ar trebui sa se duca la socola...

iar emy este un baiat foarte calt si bun la suflet... si an dak ala nu o lasa in pace pe prietena lui , eu zic ca avea tot drepsut sa vb face 2 face cu ala , asa ca liceul Nicu Gane , tot de c**** ramane
63.   Emy e un baiat "fain" trimis de
(16 ian 2008, 22:21:56
emy e de treaba..avea tot dreptu sa se duca sa vada ce comenteazsa ala ....
63.1  RE: Emy e un baiat "fain" trimis de
(16 ian 2008, 22:34:43
daca spui ca e de treaba nu trebuia sa vina in scoala sa faca pe-a eroul. Amandoi is nijte putoi de copchii...care mai de care cu impresii.
63.2  RE: Emy e un baiat "fain" trimis de
(16 ian 2008, 22:55:43
Lasa-ma cu baietii faini.Daca tu numesti un baiat fain un derbedeu e cam naspa!
64.   Parerea mea... trimis de
(16 ian 2008, 22:27:55
in toata povestea asta vina porneste de la portar deoarece stiu bn ca edy a intrat pe poarta unde se intra normal, o mica vina o are gardianul, spun mica pt. ca e normal sa nu fie peste tot in scoala ca altfel ar trebui sa umble ca pr�snelu prin curtea scoli, si mare parte din vina o poarta Toma fiindca daca era baiat cuminte nu se ajungea aici. In rest sa auzim numa' de bine. Ferisiri!
64.1  RE: Parerea mea... trimis de
(17 ian 2008, 14:17:37
primu coment care merita cititrolling on the floor)))) zile fratewinking
65.   In calitate de elev, sustin urmatoarele: trimis de
(16 ian 2008, 22:30:44
1...dece nu s-a aprobat legalizarea prostitutie?...ai sa razi...da toate se leaga de asta...sa fiu explicit pt cei care pricep mai greu...

daca esti labar, dai la laba...

daca esti prost, tot dai la laba...

dak esti frate cu sora-ta, dai la laba...

dak ai cumva vreun frate, il inveti sa dea la laba...

prea multa laba, creaza dependenta...

dak minti ca nu dai la laba, minti de rupi...

de acum ne ocupam de domnishoare...numite si PIZDE...

vrei nu vrei, tot te fute un bulangiu...

ca vrei tu sa amani lucru asta, tot vine odata...

nu te temi ca te doare, te temi ca afla lumea...

weeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiii bag pola....cand se dau alocatiile?

Nu te uita urat la monitor...da..da...chiar si mama ta...de o iubesti i-o curva....suge**** si bea apa din aceeasi cana cu tine..=))

deci "sa nu divagam"...mancami-ai pola de bulangiu mik si prost ce esti...cu idolul tau din viata, numitu' sturzu...

i
66.   Ce duma trimis de
(16 ian 2008, 22:33:16
emy a intrat pe poarta principala.....cealalta poarta era inchisa atunci...dar tinand cont ca paznicii sunt atat de greu de gasil ta poarta......nici nu ma mir
67.   Hai sa va spun cum sta treaba trimis de
(16 ian 2008, 22:43:21
We astia, deci yo AM VAZUT CU OCHII MEI CAND A POVESTIT, treaba sta in felul urmator...numitul edy barosanu' de la strehaia(sa-mi****una ce tare suna) a intrat pe poarta vagaunii(vorbise de inainte cu fram ursu polat si i-a lasat poarta deschisa) si s-a dus in vizuina lupului pacalit de vulpe numit si bogdan**** mea si cum cucu meu ii mai zice(tot manelist de ista)...si se certau pe vulpe we..asta-i treaba si cum o cazut un peste din caruta o sarit amandoi sa il prinda...si**** mea ala era pestisoru' de aur si o facut o vraja si o aparut un cutit si o cazut pe el si**** mea ce sa vezi ...m-am plictisit, ma cac in povestirea voastra...treaba o fost k asta o vrut sa desfaca un pateu si s-o taiat in el...atat!!!Daaar...hai totusi sa mai inventam cu totii k sa "blogarim" aici...BLOG 4 lifee, nu stiu ce gandeai frate ce-ti imagina-i...we OMBLADON cum**** mea inregistram noi albumu ala nou dak nu ne dau astia alocatiile...****-i in gat de simulanti...****mea o divagam de acu,GG Sturzu
68.   Futute nu iertate trimis de
(16 ian 2008, 22:47:50
Totul a pornit de la o femeie. Sa le futem mult si sa le rupem la **** baieti. LA MUNCA !!!!!!
69.   Hai sa va spun cum sta treaba trimis de
(16 ian 2008, 22:48:58
We astia, deci yo AM VAZUT CU OCHII MEI CAND A POVESTIT, treaba sta in felul urmator...numitul edy barosanu' de la strehaia(sa-mi****una ce tare suna) a intrat pe poarta vagaunii(vorbise de inainte cu fram ursu polat si i-a lasat poarta deschisa) si s-a dus in vizuina lupului pacalit de vulpe numit si bogdan**** mea si cum cucu meu ii mai zice(tot manelist de ista)...si se certau pe vulpe we..asta-i treaba si cum o cazut un peste din caruta o sarit amandoi sa il prinda...si**** mea ala era pestisoru' de aur si o facut o vraja si o aparut un cutit si o cazut pe el si**** mea ce sa vezi ...m-am plictisit, ma cac in povestirea voastra...treaba o fost k asta o vrut sa desfaca un pateu si s-o taiat in el...atat!!!Daaar...hai totusi sa mai inventam cu totii k sa "blogarim" aici...BLOG 4 lifee, nu stiu ce gandeai frate ce-ti imagina-i...we OMBLADON cum**** mea inregistram noi albumu ala nou dak nu ne dau astia alocatiile...****-i in gat de simulanti...****mea o divagam de acu,GG Sturzu
70.   Nicu gane trimis de
(16 ian 2008, 22:49:32
se zice ca nicu gane e cel mai bun liceu din falticeni am vazut ...ce elevi aveti domnu sturzu..las ca am intrat si yo pe poarta aia de la paznici si nu mi-au zis nik...intri acolo ca akasa la tine...are dreptate ce zice lumea ca furati...faceti legitimatii si nu controlati paznicii... ati luat bani de la elevi...sa iti fie un pik rusine..la obraz..rusine...veniti bai la agricol cel mai tare...profii super tari..
71.   Pola mea trimis de
(16 ian 2008, 22:55:08
we cheloo..pola mea...in loc sa dormi...ca doar shtii ca maine dimineatza tre sa ne apucam de baut, u, nesserios stai aici si minti lumea...we...eu shtii cum s-o intamplat...

sa va zic eu: era asta Toma(**** bah) si-i zicea lu aia ca ala(numit si edy Barosanu') are paduchi...da ii scria in biletzele( citat din biletzel:"tuohhhh...nu ji proasta ji lasal pe ala, ca am auzit eu , cnad barfea cineva ji eu am ascultat ca are paduchi...LOL...ala-i BUT, da-l dreaqu...Ji nici nu jtie sa se imbrace...si pe deasupra ii ji prost...")

bine, acu sa recunosc...nu eram de fata da am vazut cu ochii mei cand povestea Gigel...
72.   Sa-mi f.ut una!!! trimis de
(16 ian 2008, 23:01:31
We dak povestea Gigel api sa-mi bag**** yo bag mana-n foc k asa s-o intamplat...da**** mea oricum "era un noob we ji ce sa mai spun(da o idee da sa fie cu j k sa moara gaina vecinului de nu suna zuper cool) ji apropo de paduchi ast ae din surse sigure ji mai ji pute"...ombloadoane imi bag cucu BEM nu se mai poate asa, da pana bem ne mai mintim oleak intre noi care si cum s-o crestat si ce fel de cutit...we mie mi-o zis tata we k o auzit in piata cum vorbeau astia de la tarabe k avea un cutit peste 10 cm, deci cum**** mea poti tu sa porti asa ceva la tine, hai k merge un cutit da totusi PESTE 10 CM(records)...asculta-l we pe tata k el stie...e patron la fabrica de caini...da totusi poate ma lamureste si pe mine unu din blogarii de pe acilea...pe unde o intrat we pana al urma...o sapat pe sub scoala un sant ceva? era tovaras cu icar de i-o facut o pereche de aripi hotarati-va asupra datului cu parerea si spune-ti toti o minciuna k suna mai credibil;)
73.   Tata e tare... trimis de
(16 ian 2008, 23:04:36
we...dak ti-o zis taik-tu api asha e...ca eu shtiu ca el nu minte cu de-astea...

tii minte cand s-o adus in spatele blocului caini...de-aia incompletzi...de erau rebuturi de la fabrica de caini?...api vezi...da u...u ce sa shtii..u esti prost...si nesimtit...
74.   Cacat cu ochi ce esti trimis de
(16 ian 2008, 23:08:50
extrag un citit din vobele unui domn de mai sus:"Daca tu faci parte din generatia "mp3", afla de la mine ca unii dintre noi, mergeam de la 6 ani la scoala (dar aveam cei 7 de acasa) nu ca voi, bastarzii revolutiei, la 8 sau mai nou la 9 ani in clasa I.

Am facut liceul la Nicu Gane, sunt mandru de asta, am avut dascali extraordinari, colegi nemaipomeniti, lucram in Romania, spre deosebire de parintii vostrii din Italea, care va trimit bani de celulare de multi megapixeli, si bani de mituit comisii la BAC.

Daca un idiot cu fata umana face un gest execrabil intr+o institutie ca Nicu Gane, nu trebuie sa generalizam subiectul. Prostii, exista si se dezvolta in toate colturile lumii. Bai Mitica, bai..."

we ****ule...du-te-n mortzii mati...obositule..de nu eratzi voi traiam si acuma bine in romania si nu mai pleca nimeni la munca-n italia...v-o mancat pe voi in****sa facetzi revolutie...vroiatzi libertate...pai uite...avetzi acum da suntetzi atat de prosti inca nu va mai
75.   Asa e trimis de
(16 ian 2008, 23:10:16
Da we sunt prost si nesimtit si nici macar nu stiu sa glumesc, macar dak as face o gluma buna, aa si nici nu stiu sa ma imbrac si nici nu am bani si sunt si urat..e clar we..sa-mi bag picioru ma iau ganduri sinucigase, da am noroc macar k tata meu e tare si e cel mai smecher...aaa si fratele meu are aproape 100 de kile ce plm...e aproape deja poet, poezii ii mai trebuie da astea is mai putin importante...aa da stiai k fabrica de caini are filiala la noi in oras???e in piata wee;)e cea mai tare...tata e patron:D
76.   Nu trebuie sa va panicati... trimis de
(16 ian 2008, 23:13:51
Derbedeul ala care acum este in spital nu avea ce cauta la Nicu Gane, e clar! Bine ca a patit-o! Nu demult a incercat sa violeze o fata la textil. Pacat ca nu l-a taiat mai tare...happy si daca era un pic mai jos, era si mai ok!tongue
76.1  RE: Nu trebuie sa va panicati... trimis de
(17 ian 2008, 23:53:39
:))

76.2  RE: Nu trebuie sa va panicati... trimis de
(17 ian 2008, 23:58:16
eu nu cred ca se numeste viol ceea ce s a intamplat.....si daca stau bine sa ma gandesc nu s a intamplat nik.....emy nu se uita la o tzarank ca aia.......si in 1 rand ea n-a faqt nik ca sa se opuna si nu mai va datzi comentarii asa din lipsa de ocupatii..........ok? nu va datzi inteligentzi ca miroase urat de atata prostie.........
77.   WE asta smecherasu' trimis de
(16 ian 2008, 23:20:21
Auzi nenea clay_pool(ma bate gandu k vine de la pool din engleza si esti un ciumpalac care stai la matador si iti dai cu tacu in coaie intr-un interval de 10 secunde): te citez "Apropo, mai liceenilor de la Colegiul NG, incercati totusi sa scrieti romaneste, lasati abrevierile de tip "k", "ji", etc. Lasati astea pt. mess, mirc.

Epigoni mici si ai dracu'!" poftim cultura!!!!Careva sa zik ai auzit de abrevieri...bun ai pana acu clasa a 8-a dak imi aduc bine aminte cand am facut astea...te felicit termin-o si du-te in spania la cules capsuni;) epigoni - nu folosi tata cuvinte care nu le cunosti(ma gandesc k aici te refereai la faptul k am fi niste scriitori minori**** mea am si yo DEX acasa da ma abtin sa ma uit in el numa cand postez k sa fac impresie artistica)...acuma te-as invita frumos sa te duci in**** mea si faci o escala la mata acasa si o iei si pe ea..te-am pupat, esti un geniu;)
77.1  RE: WE asta smecherasu' trimis de
(16 ian 2008, 23:43:25
s l o b o z de la ultima m u i e..
78.   Te dai cu fard pe muie ? trimis de
(16 ian 2008, 23:21:09
sa nu ne abatem de la subiect...deci. tata nu e patron we.. tata lucreaza la primarie ,pt cultura ta generala dak nu stiai....cat despre fard.. ce sa zic.. e o modalitate buna sati acoperi expresia fetei care denota...cu expresivitate as putea spune..foamea din stomac la tine..sabi bag****...cine stie ce pinze de paianjeni ..si lepidoptere,**** de la ultima **** mai ai pe acolo ...da pina la urma nu conteaza asta..ci cati paduchi ai pe crestet...cu cat ai mai multi cu atat esti mai prezent in discutii....plm we fdd mai futeti una ..
78.1  RE: Te dai cu fard pe muie ? trimis de
(16 ian 2008, 23:45:59
s l o b o z de la ultima m u i e
79.   Tot eu... trimis de
(16 ian 2008, 23:21:46
"Derbedeul ala care acum este in spital nu avea ce cauta la Nicu Gane, e clar! Bine ca a patit-o! Nu demult a incercat sa violeze o fata la textil. Pacat ca nu l-a taiat mai tare...happy si daca era un pic mai jos, era si mai ok!tongue" acest domn suscrie la vorbele mele si la pledoaria in favoarea votari prostitutie...nu era mai bine dak se legaliza?

Cu toti ne alarmam la o chestie de genu asta...il taie unu pe altu in incinta unei scoli...banal...da nimeni nu ia masuri cand legea prostitutie este abrogata....pacat...cu asha oameni mi-e rushine sa spun ca sunt roman...deci tata e tigan si mama-io moldoveanca...
80.   =))) LOL trimis de
(16 ian 2008, 23:24:16
Nicu Gane a devenit un loc de altercatii dintr-un liceu de prestigiu ce era o data...
81.   Imi mai fut una trimis de
(16 ian 2008, 23:30:39
Gata s-a rezolvat PLMwinking mi-am mai ****t una da nu tare k se aduna si pe urma e posibil sa fac un mic hematom in crestet care va duce probabil la blocarea circulatiei sangelui in vase, ceea ce va duce la randul ei la oprirea oxigenarii creierului si necrozarea in timp...pt cei nu ati inteles nu-i nimic nu va obositi sunt locuri de munca in italia...bah ombladoane tactu chiar e negru, deci sa il credeti pe cuvant, de masa nush ce sa zic(ma abtin:D)...si sa revenim la subiect..aaa ala cu "NU VA PANICATI" e simpatic tare:))..stai tata calm k ma cam doare la cuc acu stau in fata calcului cu mana in zona genitala si ma gandesc profund la vorbele voastre de duh si voarte inteligente, la abrevierile aluia de mai sus si toate aceste lucruri care sunt de o importanta capitala
82.   Cat tam tam sami bag... trimis de
(16 ian 2008, 23:31:33
ce se ard toti in afirmatii ,,care mai de care mai cunoscator...fdd mai fute_ti una...
83.   Comentariu trimis de
(16 ian 2008, 23:34:25
We plm ai noroc k te cunosc k altfel te luam cu cutitu:))...nu imi mai****una ti-am explicat mai sus de ce...pai poate cred k asa se si afirma;)) dar HAAI SA BLOGRIM CU TOTII...la munca baaaa
84.   Bai desteptule..cimpalacule!~ trimis de
(16 ian 2008, 23:35:10
vorbele unui baitash de cartier: "trebu' impushcatzi astia care fac din astia trimis de ANDREI (2008-01-16, 21:04:43)

gasiti'l pe infractor si dati'i o lectie cu 2 3 cartushe la ceafa ca data viitoare si'o va lua in cap si ajuge sa crima!"

unde te crezi we?

in ghetourile din L.A.?

stai tata cuminte ca te bate maik-ta ca iar aik cumparat itgari din banii de-o pain e si le-ai fumat ascuns in W.C.-ul din fun dul curtii de la tine de-acasa la boroaia( Boroaia ca de-acolo vin astia desteptii)...

lasa manele si asculta si u o piesa...itzi recomand Sisu&Puya-Aici e romania...
85.   Plm.. trimis de
(16 ian 2008, 23:36:03
cate calorii are un borcan de miere de albine gol....p
86.   Cel putin trimis de
(16 ian 2008, 23:39:36
Lasa we omu dak e negru sa se simta bine...am un pistol cu capse pt ala micu...soo prea tare, face si pac-pac:D yo zic k se merita...si dak e adevarat si iti iei tigari din banii de paine api e naspa...crede-ma pe cuvat, yo unu zic k nu se merita dak te mai bate si mata...ink o data, naspa!!!
87.   Hai gata trimis de
(16 ian 2008, 23:43:52
Yo ma cam opresc aici, am niste treburi mai importante cum ar fi sa-mi****una:))) sau sa sa incerc sa ma ling singur pe sfarc=))hai helo gospodin...v-am lasat si ma bucur k am vazut atat inteligenta intr-un singur loc...v-am pupat, v-am salutat cu respectu meritat, mandru ca un sef de stat, prezidand un ****:*
88.   Elodia trimis de
(17 ian 2008, 00:21:18
taceti wei k astea se rezolva ...ce naiba..da nu ne intelegem:d
89.   Pour LES_CLAYPOD trimis de
(17 ian 2008, 00:32:13
bine ,bine ,,putulica,,...eu am plecat cam prin ' 80 .Asa ca nu am nimica nici cu revolutia ,nici cu cei 6 sau 7 ani deacasa .Orcum eu pe ai mei ii am ...dar tu ?

Shalom !
90.   Cutitu infipt in aer trimis de
(17 ian 2008, 00:59:03
taci ma elodia ce dreq????? unde te crezi???? in codru?????:)
91.   Toma e nebun trimis de
(17 ian 2008, 08:04:59
cum poate ma sal injunghie ala nare minte,iar sturzu ce tot baga tape ca putea sa intre si pe poarta principala ca aia are doar 80 cm si poti so sari usor......si chiar dak erau paznici tot treca sturzu e minicnos.........
92.   Daca este permis trimis de
(17 ian 2008, 08:53:01
dak se permite in scoli ce se poate face.sunt nesimtiti kre fac asta asa cred eu./////////////////////////// asa.
93.   :nah: trimis de
(17 ian 2008, 12:05:18
...
94.   Pff trimis de
(17 ian 2008, 23:03:49
totushi ... poate a fost un mom de slabiciune al acelui elev ... nu fitzi asha duri ... totshi gestul e unu` foarte urat ji pt faptu` k purta un cutzit la el ... ishi merita pe deplin pedeapsa ... ji faza cu intratu` p poarta secundara e vrajealaoh go on ... de kteva saptamani .. nu te mai intraba nimeni nimik de legitimatzie:-j
95.   Te iubesc trimis de
(17 ian 2008, 23:42:24
toti incearca acum sa scape basma curata......si faza cu poarta laterala chiar e vraja curata.......oricum...bine ca Emy si-a revenit si va iesi luni din spital.......TE IUBESC EMY
95.1  RE: Te iubesc trimis de
(18 ian 2008, 17:15:06
=))=))
96.   .... trimis de
(18 ian 2008, 01:05:12
we eu il cunosc pe toma chiar bine.....si dak nu riposta il gaseam la spital pe toma in locul lu ala k emi ala are gasca...si prietena aia a lui era cu 20 de baieti cu colinda si ea singura fata...deci se intzelege...dak era fata desteapta trebuia cel mult sai zica la diriga nu sa isi aduca eroul la scoala...O sa se ajunga sa puna detector de metale la poarta...Nicu Gane=carcera...cel putin asa o sa fie de acuma...imi pare rau pt toma...iar emi ala de acuma sa mai faca pe eroul...k o sa ii bage unu un cutzit in c*r si atunci chiar o sa se invete minte...ce colegiu we? o ramas un nume si atat...profani care se dau la eleve...si se ascunde cazul...si multe altele...si fitzi mandrii k sunteti la nicu k si avetzi de celaughing a devenit liceul vedeta de aia k in rest e varza...cum arata din afara asa arata si inauntru...
96.1  RE: .... trimis de
(18 ian 2008, 12:15:49
si eu il cunosc si daca si nu imi pare bine pentru ca a mai fugit dupa multi cu topor , sabie , cutit . . .
97.   Ji ea trimis de
(18 ian 2008, 01:06:56
ji ea e o proasta:| .... bah puteai sa-i zici la diriga ...
97.1  RE: Ji ea trimis de
(18 ian 2008, 10:42:29
ce proasta ma? i-a zis la diriga toate problemele ei cu toma dar ce a faqt? problemele au inceput anul trecut....... nu s a faqt nik..s a asteptat sa se ajunga in situatzia aceasta....si nu mai comenta din lipsa de ocupatzie ca e mai bine
98.   Gyuhjgjh trimis de
(18 ian 2008, 11:04:32
Derbedeul ala care acum este in spital nu avea ce cauta la Nicu Gane, e clar! Bine ca a patit-o! Nu demult a incercat sa violeze o fata la textil. Pacat ca nu l-a taiat mai tare...happy si daca era un pic mai jos, era si mai ok!tongue=))
99.   Falsule ! trimis de
(18 ian 2008, 11:29:14
Ca sa gandim logic . . . De unde stie asha`zisul Director pe unde a intrat . . . ?! Este un mincinos ! Ca sa scape shi el cu pielea curata . . . Eu cred ca`i timpul sa ganditi ca niste oameni maturi . . . Nu ca niste copii ! Directorul MINTE si ZIARUL la fel !
100.   Ar fi cazul sa il dam jos pe Sturzu trimis de
(18 ian 2008, 17:07:58
Pentru cei de la textil, de la agricol si ceilalti manelisti, tine-ti-va naibii gura. Suntetzi pe forumul unui ziar dak atzi uitat... Vorbitzi in pana mea mai frumos... la fel si asa zishii "hip-hopperi" care au plagiat faza cu pateul... Ati ajuns sa va certati de la kre liceu e mai tare, puii mei... Ba chiar am vaz pe unu` "KORN", cik "KKK for life"... Ce-ai, mah, tzi-ai baut lapticu`, azi? Ceea ce este clar, e k directorul habar n-are ce-i cu el... el ink mai traieshte pe vremea partidului... Tocmai de asta sistemul este cam... aiurea. Va arat ca intru cu o bomba in Nicu Gane, o plantez undeva, si pana nu bubuie nu intreaba nimeni nimic... Probabil ca nici Toma nu avea dreptate sa isi ia cutitul la shkoala, dar la cat e de nesigura viata in ziua de azi, m-ar tenta chiar un permis de port arma uneori... oricum, nicu gane la fel va ramane, pana la alegerile din primavara... cu toate nu mai exista rabdare... Asa ca, NEA NICU! ZILELE PE SCAUNUL DE DIRECTOR ITI SUNT NUMARATE!...
101.   S-a schimbat scoala.... trimis de
(18 ian 2008, 20:48:46
mai...treaba asta trebuie incheiata !!! CAt tambalau si tam-tam-tam o sa facem de acuma pt ceva facut de cineva fara minte( il cunosc pe toma si avea probleme cu cavitatea cerebrala de mic copil ).In primul rand ala nu avea ce cauta la NICU GANE si din cate stiu eu la scoala se vine cu caiete , carti, un pix ceva acolo...dar nu cu cutzit .Vina este a tuturor dar pe cine poti acuza?? pe nimeni.......Si apropo de Sturzu ....vina nu e a lui..draqu ala de emy putea sa intre p orsiunde....Conflictul nu s-a terminat chiar asa de grav:D situatzia e sub control..........Degeaba se baga in seama celelalte licee cu fleacuri si prostii COLEGIUL NATIONAL NICU GANE A FOST SI VA RAMANE CEL MAI BUN LICEU (chiar s in ciuda acestui eveniment neplacut) textilu` si agricolu` mai au d invatzat k sa scrie pe forum
102.   Vrejeli trimis de
(18 ian 2008, 20:54:50
we fratilor nu credetzi ce spone sturzu ... ce era sa zik si el ... pana martzi faceai ce vroiai in nicu gane .. acu esti k la puskrie ....pi uni mergi numa politzie ... tipa aia nu o avut multa minte ji ptr niste bilete o bagat un om in belele ..... cik nu o intrat p poarta principala ..... chiar credetzi ??? niste minciuni .....vrajeli ....
103.   Sturzu nu are nici o vina!!! trimis de
(18 ian 2008, 23:44:31
pana la urma fratilot sturzu nu are nici o vina...ce putea sa faca el sa ne controleze prin papuci dak nu avem cutite la noi....dith

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pilaf cu pipote de pui 6 porţii - 70 minute 350g orez400g pipote de pui2 cepe2 morcovi2 ardei graşi100ml ulei1 leg. pătrunjel± sare, piper Fierbeţi pipotele de pui în 2 l apă sărată, după 30 de minute scurgeţi-le de apă (apa păstraţi-o), tăiaţi-le... Citeşte