Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 ian 2008 - Anul XIII, nr. 6 (3687)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

PDL condamnă atacul PSD la adresa CNSAS şi face apel la partide pentru susţinerea Legii lustraţiei

Miercuri, 9 Ianuarie 2008 (15:40:17)

Preşedintele PDL, Emil Boc, a declarat, miercuri, că formaţiunea pe care o conduce condamnă atacul PSD la adresa CNSAS, prin care se doreşte golirea de conţinut a acestei instituţii, şi face un apel către partide pentru susţinerea Legii lustraţiei, pentru asanarea clasei politice.
  Un proiect de lege anunţat de senatorul PSD Şerban Nicolae prevede limitarea prerogativelor Colegiului CNSAS, care ar urma să nu mai dea verdicte de poliţie politică, ci să voteze doar asupra oportunităţii de a face public un anumit dosar, fără să se pronunţe şi asupra faptelor la care acesta se referă.

"PDL consideră că prin acest atac la adresa CNSAS, practic se doreşte desfiinţarea instituţiei, golirea ei de conţinut şi încurajarea tuturor practicilor care până acum au fost ţinute în frâu de către CNSAS, şi anume de curăţire a scenei politice de aceia care au colaborat cu fosta Securitate şi care se fac vinovaţi de ceea ce legea în vigoare menţionează", a declarat, miercuri, Emil Boc.

El a arătat că PDL va vota în Parlament împotriva propunerii PSD de desfiinţare a CNSAS, prin modificările aduse legii de funcţionare a acestei instituţii.

În plus, Boc a făcut "un apel public la toate partidele parlamentare să promoveze şi să susţină în sesiunea din februarie Legea lustraţiei, ca parte finală a pachetului de legi care vizează asanarea clasei politice din România, ca o prelungire a CNSAS".

"Acest atac face parte din şirul de înţelegeri dintre PSD şi PNL, la adresa instituţiilor fundamentale ale statului, de golire de conţinut a acestora, în condiţiile în care asemenea instituţii şi legi ar afecta lideri marcanţi din PSD şi PNL, în perspectiva viitoarelor alegeri care urmează să aibă loc", a mai spus Emil Boc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PDL condamnă atacul PSD la adresa CNSAS şi face apel la partide pentru susţinerea Legii lustraţiei .
 Vizualizări articol: 475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PDL condamnă atacul PSD la adresa CNSAS şi face apel la partide pentru susţinerea Legii lustraţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocăniţă muntenească 1kg pulpă de viţel100ml ulei3 cepe potrivite2 morcovi mari500g cartofi2 ardei graşi roşii400g roşii în bulion1 lingură pastă de tomate2 foi de dafinun vârf de cuţit nucşoară1 linguriţă rasă cimbru 1 leg. pătrunjel± sare, piper ... Citeşte