Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 ian 2008 - Anul XIII, nr. 6 (3687)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Preţuri mai mici

Sezonul de reduceri a debutat în forţă la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Chiar dacă sezonul de reduceri va începe oficial abia la începutul săptămânii viitoare, multe din magazinele din municipiul Suceava au demarat deja perioada în care oferă încălţăminte ori haine la preţuri mai mici decât în mod obişnuit. Anunţurile cu privire la marile reduceri, concepute strategic mari cât casa şi în culori care să atragă cât mai mult, şi-au găsit deja locul pe geamurile magazinelor.

În raita pe care am făcut-o ieri prin municipiul Suceava am constatat că reducerile sunt semnificative, iar gama de produse ce pot fi achiziţionate la preţ special este destul de diversificată.

Dacă are puţină răbdare să umble prin magazine, cumpărătorul poate achiziţiona la un preţ mic şi articole de îmbrăcăminte ori încălţăminte ce pot fi folosite şi în sezonul cald.

Preţuri

Până ieri, la programul de reduceri intraseră mai multe dintre magazinele care au punct de vânzare la Bucovina, cât şi unul din magazinele din Centru.

În toate cazurile, cel puţin până acum, reducerile sunt de până la 50%.

O pereche de ghete pentru bărbaţi care costa 345 de lei până zilele trecute poate fi achiziţionată acum cu 199 de lei. Şi ghetele mai ieftine au reduceri. Cu 149 de lei poate fi cumpărată o pereche ce costa, acum câteva zile, 219 de lei.

Parte din pantofii sport au şi ei preţuri mai mici. De exemplu, o pereche ce costa de sărbători 163 de lei, poate fi cumpărată acum cu 99 de lei.

Cizmele pentru femei s-au ieftinit şi ele. O pereche care costa 427 de lei se vinde acum cu 219 lei, în timp ce una de 93 de lei are zilele acestea preţul de doar 47 de lei.

Cum spuneam, reducerile au „prins” şi articole care nu sunt specifice sezonului rece. Unele sandale de exemplu au un preţ redus semnificativ, o pereche ce costa 95 de lei fiind disponibilă acum pentru doar 69 de lei.

Şi blugii sunt ceva mai ieftini, reducerile fiind de 20-30%. Poşetele sunt şi ele la un preţ mai bun, la unele modele noul preţ fiind la jumătatea celui practicat înainte de reduceri.

Conform legislaţiei, comercianţii pot să practice preţuri mai mici până pe 15 aprilie, când se încheie perioada admisă pentru acordarea de reduceri la articolele pentru sezonul de iarnă. Pentru a avea de unde alege, trebuie să vă grăbiţi însă, de obicei marfa cu adevărat bună epuizându-se în doar câteva zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sezonul de reduceri a debutat în forţă la Suceava.
 Vizualizări articol: 1040 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Sezonul de reduceri a debutat în forţă la Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cumparaturi trimis de
( 9 ian 2008, 13:55:13
dragi comercianti puteti sa tot reduceti ca io am ****t toti bani nu mai am un sfant. ce sa va fac daca na-ti redus cand mi-o dat prima si salaru?
2.   Pt GAGA trimis de
( 9 ian 2008, 18:27:04
umbla la saltea
3.   :) trimis de
( 9 ian 2008, 18:52:21
Adevarul e ca trebuie rabdare sa umbli prin magazinele din Suceava...care au o gama de produse realmente diversificatahappy
4.   CE MINCIUNI!!! trimis de
( 9 ian 2008, 19:23:16
REDUCERI LA BUCOVINA ,UNDE PRETURILE ORICUM SUNT EXAGERATE!!!
5.   Astea-s reduceri? trimis de
(10 ian 2008, 08:55:13
hahahahahaha:)))))......cand o sa apara reduceri de 90% atunci ma bag si eu pe fir pana atunci....bleah:)))=))

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocăniţă muntenească 1kg pulpă de viţel100ml ulei3 cepe potrivite2 morcovi mari500g cartofi2 ardei graşi roşii400g roşii în bulion1 lingură pastă de tomate2 foi de dafinun vârf de cuţit nucşoară1 linguriţă rasă cimbru 1 leg. pătrunjel± sare, piper ... Citeşte