Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 9 ian 2008 - Anul XIII, nr. 6 (3687)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prietenie după „Dansez pentru tine”

Şi-a petrecut Revelionul cu Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Între profesorul de religie câmpulungean Mihai Botezat, Ioana Ginghină şi soţul acesteia, Alexandru Papadopol, s-a legat o adevărată prietenie.

Vedeta Pro Tv şi soţul ei au ales să-şi petreacă Revelionul împreună cu fostul ei partener de la „Dansez pentru tine”, la o pensiune din Frasin.

Deşi Mihai Botezat şi Ioana Ginghină au părăsit concursul „Dansez pentru tine” la sfârşitul lunii noiembrie 2007, aceştia au ţinut permanent legătura, şi, la invitaţia profesorului din Câmpulung, Ioana şi soţul ei, Alexandru Papadopol, au venit să-şi facă revelionul în Bucovina.

Cei doi au ajuns în Bucovina pe 29 decembrie şi s-au cazat la o pensiune din Frasin. O zi mai târziu, pe 30 decembrie, Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol s-au întâlnit cu Mihai Botezat, l-au vizitat acasă şi i-au cunoscut părinţii.

Cei trei au participat şi la slujba religioasă ţinută la Biserica „Naşterea Maicii Domnului” din Capu Satului, au ascultat colinde cântate de Corala Academică condusă de profesorul Emil Forfotă şi au participat la un eveniment tradiţional cu obiceiuri de Anul Nou.

Cuplul Ginghină – Papadopol şi-a petrecut noaptea dintre ani împreună cu Mihai Botezat, în Frasin, la pensiunea la care cei doi au fost cazaţi.

„Eu am o formaţie cu care cânt pe la nunţi, botezuri şi alte evenimente de acest gen şi am cântat şi în seara de Revelion, la pensiunea din Frasin”, a spus Mihai Botezat.

Programul celor trei trebuia să se încheie cu o vizită la Lupcina, unde aceştia trebuiau să meargă la săniuş, însă Mihai povesteşte că Ioana Ginghină s-a simţit prea obosită.

Va reveni la elevii pentru care a dansat

Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol au plecat din Bucovina pe 2 ianuarie 2008, însă i-au promis lui Mihai Botezat că vor reveni, pentru a vedea şcoala şi elevii pentru care Ioana a dansat.

„Ioana a ţinut foarte mult să vadă şcoala şi să-mi cunoască elevii, însă era vacanţă şi nu a fost posibil, dar a promis că revine”, a spus Mihai Botezat.

Ioana Ginghină şi Mihai Botezat s-au cunoscut în luna octombrie 2007, când au devenit parteneri de dans în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine”.

Mihai are 28 de ani, este profesor de religie la Centrul Şcolar din Câmpulung Moldovenesc şi a participat la „Dansez pentru tine” pentru a împlini visul elevilor săi, mulţi dintre ei copii cu dizabilităţi, de a învăţa într-o şcoală nouă, în condiţii mai bune.

Cei doi au dansat până în luna noiembrie, când, în urma unui duel, au părăsit concursul. Visul lui Mihai nu a fost abandonat însă, ci, mai mult, a prins contur, şi până în momentul de faţă acesta a reuşit să strângă 36.500 de euro.

36.500 de euro în „Cecul visului”

Primii bani care au intrat în „Cecul visului” lui Mihai au fost 1000 de euro, obţinuţi la ieşirea din concursul „Dansez pentru tine”.

De Crăciun, în contul Centrului Şcolar din Câmpulung Moldovenesc au mai intrat 25.000 de euro, primiţi la emisiunea Pro TV „Dăruieşti şi câştigi”, moderată de Cristian Tabără.

„Am fost invitat la emisiune, dar nu am putut să ajung, însă am intrat într-o legătură telefonică directă cu Cristi Tabără şi am aflat că am primit 25.000 de euro”. 5.000 de euro au fost donaţi de Centrofarm, 10.000 de euro au venit din partea firmei SC „Ferrero România” SRL şi alţi 10.000 de euro au fost donaţi Centrului Şcolar din Câmpulung Moldovenesc de către Fundaţia Dinu Patriciu.

Mihai Botezat a fost mişcat de gestul unui sucevean, muncitor în Italia, care a urmărit emisiunea „Dansez pentru tine”, a fost impresionat de visul lui Mihai, iar în momentul în care a venit în ţară l-a căutat şi i-a dat 500 de euro.

„Am fost impresionat de gestul lui Petru Bădeliţă, şi chiar vreau să-i mulţumesc pentru ajutorul pe care ni l-a oferit”, a spus Mihai Botezat.

Imediat ce vremea se va încălzi, vor începe lucrările la noua clădire a Centrului Şcolar din Câmpulung Moldovenesc.

„Vom începe să turnăm temelia, şi vom face tot ce putem atât cât ne încadrăm cu banii”, a spus Mihai Botezat. Acesta a mai precizat că vor mai avea ceva bani pentru investiţii din fonduri proprii, dar şi de la Pro TV, care i-a promis ajutor în acest proiect.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şi-a petrecut Revelionul cu Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol.
 Vizualizări articol: 3488 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.17/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 6 voturi
Şi-a petrecut Revelionul cu Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol4.256

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Fapt divers

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocăniţă muntenească 1kg pulpă de viţel100ml ulei3 cepe potrivite2 morcovi mari500g cartofi2 ardei graşi roşii400g roşii în bulion1 lingură pastă de tomate2 foi de dafinun vârf de cuţit nucşoară1 linguriţă rasă cimbru 1 leg. pătrunjel± sare, piper ... Citeşte