Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 172 (8089)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bărbatul accidentat de un ucrainean beat, la Ipotești, a murit după aproape două luni de comă

Luni, 25 Iulie 2022 (10:41:34)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Accidentul petrecut la începutul lunii iunie, la Ipotești, când un ucrainean beat la volan a intrat violent în autoturismul Dacia Logan în care se afla o familie din comună, s-a soldat, în cele din urmă, cu o tragedie. 

Cătălin Ionuț Hostiuc, în vârstă de 42 de ani, din Ipotești, a murit în seara zilei de 24 iulie, la Spitalul Județean Suceava. Bărbatul era în comă, în stare extrem de gravă, din ziua accidentului.

Pe 4 iunie, autoturismul condus de Ruslan Lutytskyi, înmatriculat în Ucraina, în timp ce se deplasa pe DJ 208A din Ipotești, dinspre Suceava către Bosanci, a efectuat o depășire hazardată care a condus la accidentul extrem de grav. Șoferul băut și imprudent a depășit un Ford Focus, dar nu a observat că din sens opus circula regulamentar un alt autovehicul, marca Dacia Logan. Șoferul acestuia, un bărbat de 42 de ani, din Ipotești, intenționa să intre către poarta propriei locuințe, moment în care mașina a fost lovită violent de cea condusă de ucrainean. Din impact, autoturismul marca Dacia Logan a fost aruncat în gard, iar apoi s-a oprit pe marginea drumului. În Loganul care a fost lovit chiar în fața casei proprietarului se afla întreaga familie, soț, soție și o fată minoră.

Toți ocupanții Daciei au suferit leziuni, însă bărbatul de departe pe cele mai grave.

Ucraineanul care avea o alcoolemie de 2,17 la mie în sânge a fost arestat preventiv, însă recent, acum câteva zile, Tribunalul Suceava a dispus înlocuirea arestului preventiv cu măsura controlului judiciar.

Ucraineanul este cercetat în continuare pentru comiterea infracțiunilor de ,,conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe” și ”vătămare corporală din culpă”, plus, mai nou, infracțiunea de ucidere din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbatul accidentat de un ucrainean beat, la Ipotești, a murit după aproape două luni de comă.
 Vizualizări articol: 2368 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Bărbatul accidentat de un ucrainean beat, la Ipotești, a murit după aproape două luni de comă5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei