Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 172 (8089)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan către Viorel Seredenciuc: „Cu hore, festivaluri și nunți în Bucovina, pe drumuri rupte, nu vom dezvolta nimic”

Luni, 25 Iulie 2022 (12:52:17)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan a declarat că, în condițiile în care social-democrații și liberalii sunt împreună la guvernare, este nevoie de mai multă transparență și dialog pe temele importante ale sucevenilor. Gheorghe Șoldan i-a răspuns astfel secretarului general al PNL, Viorel Seredenciuc, despre care a spus că „a fost pus de partid” să-l apere pe președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, după ce acesta a anunțat finanțarea de peste 330 de milioane de euro obținută de județul Suceava prin Programul Anghel Saligny. „Secretarul general al PNL Suceava a dovedit încă o dată că proverbul <dacă tăceai, filozof rămâneai> este mai actual ca niciodată. Domnul Viorel Seredenciuc a fost pus de partid să-și apere șeful pe care l-a luat gura pe dinainte să se laude cu realizările tuturor primarilor din județ în ceea ce privește cea mai mare alocare obținută de un județ din țară, de 330 de milioane de euro, pentru proiectele de modernizare drumuri și rețele de apă și canalizare, prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny”, a precizat Șoldan. El a adăugat că din păcate Viorel Seredenciuc a găsit de cuviință să atenționeze PSD Suceava că nu e bine să fie spus adevărul, că anumite măsuri guvernamentale au fost luate doar după ce PSD a arătat că sunt în favoarea românilor, dar și că de fapt doar liberalii sunt cei care aduc bunăstarea.

„Dacă pentru secretarul general al PNL Suceava adevărul spus de PSD înseamnă „politică veninoasă” atunci îl invităm să circule pe drumul axial Suceava-Iași, proiect pe care l-a gestionat cât era vicepreședinte al CJ Suceava, sau să folosească Terminalul 2 al Aeroportului Suceava, proiect pe care tot el l-a gestionat”, a declarat deputatul social-democrat sucevean. El i-a transmis secretarului general al PNL Suceava că tocmai pentru că PSD se află la guvernare împreună cu PNL e nevoie de multă transparență și dialog pe temele importante ale sucevenilor. „Este nevoie să nu fie ascunse eșecurile unor proiecte de interes județean și să apreciem pe cei care au merite în alte proiecte.

Realitatea nu poate fi schimbată decât prin acțiune coerentă, concretă și cu proiecte care să fie duse la îndeplinire și vor avea un impact benefic pentru populație. Cu hore, festivaluri și nunți în Bucovina, pe drumuri rupte, nu vom dezvolta nimic și doar vom crește numărul celor care vor veni, dacă vor mai veni, să fie sărbătoriți de Luna Diasporei”, a mai spus Șoldan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deputatul PSD Gheorghe Șoldan către Viorel Seredenciuc: „Cu hore, festivaluri și nunți în Bucovina, pe drumuri rupte, nu vom dezvolta nimic”.
 Vizualizări articol: 1024 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Deputatul PSD Gheorghe Șoldan către Viorel Seredenciuc: „Cu hore, festivaluri și nunți în Bucovina, pe drumuri rupte, nu vom dezvolta nimic”1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei