Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 172 (8089)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Cercetări

Cumplitul accident cu un mort și patru răniți, de la Dumbrăveni, provocat de un șofer de la Digi care a intrat pe contrasens

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cumplitul accident de pe DN 29, de la ieșirea din Dumbrăveni spre Botoșani, din zona denumită popular ”La cocostârc”, care a avut loc sâmbătă după-amiază, a fost provocat de șoferul unui autoturism marca Dacia Dokker, care aparține companiei Digi. La volan se afla un bărbat de 27 de ani, dintr-un sat din județul Teleorman. Din motive care încă nu au fost elucidate, șoferul a pătruns pe contrasens și a intrat direct în autoturismul care circula din sens opus, un BMW Seria 3, condus de un tânăr de 34 de ani, din Verești.

În această primă fază a anchetei s-a ajuns la concluzia că șoferul vinovat de producerea accidentului nu se afla în depășire, așa încât rămâne de stabilit din ce motiv a ajuns pe contrasens. În urma coliziunii extrem de puternice au rezultat cinci victime, respectiv cei doi șoferi și pasagerii aflați în autovehicule. Bărbatul din Teleorman, angajat al companiei Digi, a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii, motiv pentru care a fost nevoie de intervenția echipajelor de descarcerare pentru a-l putea extrage. Era în stop cardio-respirator și i s-au aplicat manevre de resuscitare. Într-o primă fază a răspuns, motiv pentru care s-a decis transferul la Spitalul Județean Suceava. Imediat a intrat din nou în stop cardio-respirator, iar de această dată manevrele nu au mai dat roade, astfel încât medicii au declarat decesul.

O altă persoană rănită grav este un copil de numai 10 ani. Este fiul șoferului autoturismului marca BMW, care, potrivit primelor date de anchetă, se afla pe scaunul din față împreună cu bunicul său. Minorul avea leziuni grave în zona capului, motiv pentru care s-a cerut sprijinul unui elicopter SMURD, care l-a preluat și l-a transferat la o clinică din Iași. În accident au fost rănite alte trei persoane, toate fiind preluate de echipajele medicale sosite în număr mare la fața locului și apoi transportate la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava.

Pasagerul din dreapta al mașinii companiei Digi a fost diagnosticat „policontuzionat prin accident, traumatism cranio-cerebral cu pierderea conștiinței, fractură femur stâng, contuzie toracică”. Șoferul de pe BMW a fost diagnosticat „policontuzionat prin accident rutier, fractură femur drept, fracturi costale, traumatism cranio-cerebral cu pierderea conștiinței”. Tatăl bărbatului din Verești a fost diagnosticat „policontuzionat prin accident, traumatism cranio-cerebral cu pierderea conștiinței, contuzie toraco-abdominală, contuzie membre superioare și inferioare”. Toți cei trei răniți transportați la spitalul din Suceava au rămas internați.

Circulația rutieră pe DN 29 a fost întreruptă mai mult timp, iar la fața locului a fost o mobilizare importantă de forțe. De la ISU Suceava au mers două autospeciale pentru descarcerare, o ambulanță SMURD și două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță al Județului Suceava. De asemenea, au mai fost chemate în sprijin două echipaje de la SAJ Botoșani și o ambulanță SMURD TIM de la ISU Botoșani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cumplitul accident cu un mort și patru răniți, de la Dumbrăveni, provocat de un șofer de la Digi care a intrat pe contrasens.
 Vizualizări articol: 2433 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cumplitul accident cu un mort și patru răniți, de la Dumbrăveni, provocat de un șofer de la Digi care a intrat pe contrasens0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei