Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 172 (8089)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un nou val de căldură anunțat de meteorologi, până joi inclusiv

Luni, 25 Iulie 2022 (15:59:34)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Meteorologii anunță un nou val de căldură în care temperaturile vor atinge 40 de grade Celsius. 35 de județe se află sub avertizări meteo până pe 28 iulie, mai puțin Suceava, Botoșani, Iași, Neamț, Harghita și Covasna.
Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis două alerte meteo, de Cod Galben și Cod Portocaliu, valabile până joi, 28 iulie. Conform meteorologilor, valul de căldură va persista, iar disconfortul termic va fi ridicat și indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

Conform Codului Galben, valabil pentru zilele de 25, 26, 27 și 28 iulie 2022, valul de căldură va persista în jumătatea de sud-vest, iar apoi se va extinde din nou în cea mai mare parte a țării. În special în regiunile vestice și sudice disconfortul termic va fi ridicat și indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. În general temperaturile maxime se vor situa între 33 și 37 de grade.

Pentru ziua de marți, 26 iulie, este valabil un Cod Portocaliu de căldură în intensificare și disconfort termic.

În Banat, Crișana, Oltenia și local în Muntenia și vestul Transilvaniei și al Maramureșului valul de căldură se va intensifica. În general după-amiaza se vor înregistra valori termice de 37...40 de grade, iar noaptea nu vor coborî sub 20...22 de grade și prin urmare disconfortul termic va fi accentuat. Indicele temperatură-umezeală va depăși pragul critic de 80 de unități.

ANM precizează că valul de căldură va continua și în următoarea perioadă, noi avertismente meteo urmând să fie emise, în funcție de evoluția vremii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un nou val de căldură anunțat de meteorologi, până joi inclusiv.
 Vizualizări articol: 705 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un nou val de căldură anunțat de meteorologi, până joi inclusiv0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei