Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 172 (8089)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Peste două milioane de euro ajung pentru asfaltarea și betonarea unor drumuri din comuna Satu Mare

Luni, 25 Iulie 2022 (12:18:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În comuna Satu Mare vor veni 10 milioane de lei (peste două milioane de euro) prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny. Întreaga sumă de bani va fi direcționată pentru asfaltarea și betonarea unor drumuri din comună, pe o lungime totală de 4,17 kilometri, ceea ce va permite ca aproape toate străzile să fie modernizate. În satul Țibeni sunt vizate trei drumuri, respectiv ”La Petrovici”, ”La Oloieru” și ”Drumul Morii”, iar în Satu Mare vor fi modernizate drumurile cunoscute sub denumirile ”La SMA”, ”La Truță Popescu”, respectiv ”Drumul Dorneștiului”. ”Cererea de finanțare a fost depusă la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației pe data de 13 octombrie 2021 și a fost aprobat pe data de 22 iulie 2022. Acest proiect va fi unul benefic pentru toți locuitorii comunei și mă bucur că l-am putut accesa. Pe această cale vreau să le mulțumesc tuturor angajaților Primăriei Satu Mare, precum și consilierilor locali ai comunei pentru că mi-au fost alături, și nu doar în acest proiect, ci în tot ceea ce înseamnă modernizarea celor două localități, Satu Mare și Țibeni”, a mărturisit Toader Adrian Lavric, primarul comunei Satu Mare.

În afară de asfaltarea sau betonarea drumurilor amintite, proiectul mai presupune și alte lucrări, cum ar fi rigole carosabile, șanțuri pereate beton, podețe transversale și rigole tip J. Prin cadrul aceluiași Program Național de Investiții Anghel Saligny, Consiliul Județean Suceava a obținut peste 15 milioane de lei, bani care sunt destinați pentru asfaltarea drumului județean 178B, care leagă Satu Mare de Grănicești. ”Practic, prin finalizarea lucrărilor la aceste drumuri, locuitorii comunei Satu Mare vor putea merge pe drumuri modernizate către toate localitățile învecinate. Este un pas important pentru întreaga comunitate, dar vreau să îi anunț pe locuitorii comunei că avem și alte obiective în lucru sau propuse pentru finanțare”, a mai menționat primarul Toader Adrian Lavric.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste două milioane de euro ajung pentru asfaltarea și betonarea unor drumuri din comuna Satu Mare.
 Vizualizări articol: 1070 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Peste două milioane de euro ajung pentru asfaltarea și betonarea unor drumuri din comuna Satu Mare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei