Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 172 (8089)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

PSD Suceava: Adevărații eroi în atragerea a 330 de milioane de euro în județ sunt primarii, și nu Gheorghe Flutur, care nu are nici un merit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Social-democrații suceveni au transmis că adevărații eroi în atragerea a peste 330 de milioane de euro prin Programul Național „Anghel Saligny” pentru investiții în drumuri și rețele de apă și canal sunt primarii, și nu președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur. Într-un comunicat de presă al PSD se arată să Gheorghe Flutur nu a avut nici un merit în obținerea acestor fonduri. „După cum ne-a obișnuit, președintele Consiliului Județean Suceava încearcă să-și asume meritul pentru lucruri la care și-a adus prea puțin contribuția, sau chiar deloc. Astfel, acesta s-a grăbit să se laude cu fondurile alocate județului nostru prin programul <Anghel Saligny> de parcă el ar fi gândit proiectul, el l-ar fi aprobat și tot el ar fi împărțit banii primarilor din județul Suceava. Nu este cazul! În timp ce domnia sa era ocupat cu problemele existente la Consiliul Județean proaspăt vizitat de DNA Cluj, de horele și festivalurile deja celebre sau cu decorările şi diplomele de excelenţă cunoscute și primite de aproape toată lumea, alții au muncit alături de primarii din județ pentru a obține banii respectivi și au făcut asta fără a ține cont de culoarea politică a aplicanților”, se spune în comunicatul PSD Suceava. Social-democrații au arătat că programul „Anghel Saligny” este coordonat la nivel național de secretarul de stat PSD Alexandru Marcel Stoica și vine ca o continuare firească a celor două etape din Programul Naţional de Dezvoltare Locală inițiate în guvernările anterioare tot de către PSD.

„Înțelegem că dumnealui este în veșnică campanie electorală, doar că nu este cazul să-și aroge merite pe care nu le are, iar în cazul de față, chiar nu are vreun merit, meritul fiind al primarilor din județ. Ei sunt adevărații <eroi> care au reușit să atragă în județul Suceava peste 330 milioane de euro. Lor trebuie să le mulțumească locuitorii județului nostru, pentru că s-au implicat, s-au zbătut și au reușit ca împreună să aducă cea mai mare sumă de bani alocată de stat prin acest program unui județ. Ei sunt cei care trebuie lăudați, felicitați și tot ei ar trebui să apară în mass-media să se laude cu reușita avută, nu președintele Consiliului Județean. 

El să se laude cu ce știe mai bine, pentru că pe lângă hore și festivaluri am înțeles că de acum avem și Nuntă în Bucovina”, se mai spune în comunicat. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD Suceava: Adevărații eroi în atragerea a 330 de milioane de euro în județ sunt primarii, și nu Gheorghe Flutur, care nu are nici un merit.
 Vizualizări articol: 1034 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.60/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.6 din 5 voturi
PSD Suceava: Adevărații eroi în atragerea a 330 de milioane de euro în județ sunt primarii, și nu Gheorghe Flutur, care nu are nici un merit2.655

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei