Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 iul 2022 - Anul XXVII, nr. 172 (8089)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Trei candidați s-au înscris astăzi la concursul pentru funcția de manager al Spitalului de Urgență Suceava

Luni, 25 Iulie 2022 (14:18:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei candidați s-au înscris astăzi, în ultima zi, la concursul pentru funcția de manager al Spitalului de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava. Este vorba despre actualul manager interimar, dr. Alexandru Calancea, avocatul Traian Andronachi și economistul Dorin Tibeică, ultimii doi foști manageri ai Spitalului Municipal Rădăuți.

Înscrierile se încheie luni, 25 iulie, la ora 15.30. În perioada 26 iulie – 1 august are loc verificarea îndeplinirii condițiilor de participare (etapă eliminatorie): 26-28 iulie - verificarea dosarelor, 28 iulie – afișarea rezultatelor verificării dosarelor, data de 29 iulie este alocată contestațiilor la verificarea dosarelor, iar pe 1 august se vor afișa rezultatele la contestații. În data de 2 august pe site-ul spitalului vor fi publicate proiectele de management ale candidaților, pe 8 august, de la ora 11.00, candidații își vor susține public proiectele de management, pe 9 august se vor afișa rezultatele. Eventualele contestații se pot face până pe 10 august, pe 12 august se soluționează contestațiile, iar pe 12 august vor fi afișate rezultatele finale.

Conform deciziei CA, susținerea proiectului de management de către candidați, care va avea loc în data de 8 august a.c., la sediul spitalului, va fi publică. Atât jurnaliștii, cât și orice persoană interesată vor putea asista, cu condiția ca în prealabil să-și anunțe intenția prin email, la adresa concursmanager@spjsv.ro până la data de 6 august, ora 11.00.  În email se vor preciza numele și prenumele persoanei interesate, precum și întrebările propuse a fi adresate fiecărui candidat în legătură cu proiectul de management. „Nu se adresează candidatului întrebări referitoare la opiniile sale politice, activitatea sindicală, etnie, religie, sex, stare materială și origine socială”, se precizează în hotărârea Consiliului de Administrație. Participarea persoanelor interesate se va face după primirea acceptului din partea comisiei de concurs, cu cel puțin 24 de ore înaintea susținerii publice a proiectelor de management.

La concurs s-au putut înscrie absolvenți de medicină, economiști și juriști, care au absolvit cursuri de management și/ sau de management sanitar sau au masterat/doctorat în management sanitar, cu minimum 2 ani vechime în posturi cu studii universitare de lungă durată. Printre documentele necesare în dosarul de înscriere a candidaților se numără declarații pe propria răspundere că n-au colaborat cu Securitatea înainte de 1989, că proiectul de management este conceput și realizat integral de candidat și că în ultimii 3 ani candidatul nu a fost în stare de conflict de interese ori de incompatibilitate, constată de instituția competentă.

Comisia de concurs îl are ca președinte pe consilierul județean Ioan Bădeliță, care este și președintele CA din spital; membri sunt prof. dr. Andrei Ștefan Neștian și dr. Mihai Adrian Mleșnițe, iar secretar Gabriela Crihan. Comisia de soluționare a contestațiilor este formată din dr. Rodica Andriescu, președinte, dr. Liviu Stafie și dr. Florentina Ligia Furtunescu, membri și Firuța Bosancu - secretar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei candidați s-au înscris astăzi la concursul pentru funcția de manager al Spitalului de Urgență Suceava.
 Vizualizări articol: 2036 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Trei candidați s-au înscris astăzi la concursul pentru funcția de manager al Spitalului de Urgență Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei