Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 59 (7976)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solidaritate

Mai multe primării și sute de firme sucevene pot oferi aproape 8.500 de locuri de cazare pentru refugiații din Ucraina

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai multe primării și sute de firme din județul Suceava pot să pună la dispoziție aproape 8.500 de locuri de cazare pentru refugiații din Ucraina. Prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a declarat că în ședința de vineri a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a fost adoptată o hotărâre pentru aprobarea locațiilor de cazare pentru cetățenii străini sau apatrizi aflați în situații deosebite în urma conflictului militar dintre Ucraina și Rusia. În hotărâre se precizează că aceste locații au fost stabilite ca urmare a unei solicitări a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” adresată tuturor primăriilor din județ în vederea identificării, centralizării și transmiterii unei baze de date referitoare la locațiile care pot fi puse la dispoziție pentru refugiații din Suceava. În urma acestei solicitări au dat răspunsuri 90 de primării, din care 74 au identificat astfel locații, 15 primării au transmis că nu au spații de cazare, iar o primărie nu a respectat formularele tipizate indicate pentru completare. Prefectul a declarat că cele 74 de primării au la dispoziție diverse locații, săli de sport, cămine culturale, centre de asistență socială, biserici sau unități școlare și medicale, în care sunt 4.124 de locuri. De asemenea, nu mai puțin de 153 de agenți economici din județ, majoritatea unități de primire turistică, au transmis că pot oferi un total de 4.315 de locuri de cazare, pe termen scurt, mediu sau lung.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mai multe primării și sute de firme sucevene pot oferi aproape 8.500 de locuri de cazare pentru refugiații din Ucraina.
 Vizualizări articol: 700 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mai multe primării și sute de firme sucevene pot oferi aproape 8.500 de locuri de cazare pentru refugiații din Ucraina0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei