Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 59 (7976)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

O rusoaică urmărită internațional a fost prinsă în PTF Siret

Duminică, 13 Martie 2022 (12:28:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O femeie din Rusia, care era dată în urmărire internațională, a fost prinsă sâmbătă seară în Punctul de Trecere a Frontierei Siret. Pe numele Aminei Gerikhanova, în vârstă de 36 de ani, exista un mandat internațional de arestare emis de către Interpol emis în baza mandatului de arestare din 27 martie 2018 de Tribunalul districtual Oktyabrsky, din orașul Groznâi. Femeia este acuzată de comiterea infracțiunii de participare la grupare armată ilegală. Curtea de Apel Suceava a luat act de acest mandat și a emis un mandat de arestare pe o perioadă de 15 zile pe numele Aminei Gerikhanova, urmând ca procurorul să procure datele și actele necesare pentru a stabili dacă sunt îndeplinite condiţiile extrădării. Femeia se afla într-un autocar cu pasageri care se deplasa pe ruta Ucraina-Turcia și era însoțită de un copil minor, care a fost preluat de către Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava. Directorul executiv al DGASPC Suceava, Nadia Crețuleac, a declarat că minorul se află acum în Casa de tip familial ”Universul Copiilor” din Rădăuți. Copilul a fost preluat în regim de urgență și va sta în acest centru 5 zile, timp în care reprezentanții Protecției Copilului Suceava vor căuta rude ale acestuia, care ar putea să-l preia spre îngrijire. Dacă nu se poate lua legătura cu aceste rude ale minorului, a adăugat Nadia Crețuleac, copilul va rămâne în acest centru de tip familial sau într-un alt centru al DGASPC Suceava. „De la începutul războiului din Ucraina, echipele mobile au intervenit și au preluat 16 minori din Vama Siret. În acest moment au mai rămas în Casa de tip familial Rădăuți doar 3 minori, pentru restul găsindu-se soluții de a nu rămâne în sistemul de protecție a copilului sucevean. Minorilor li s-au făcut acte, li s-au găsit rude care i-au preluat și nu sunt în situație de risc”, a completat șefa DGASPC Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O rusoaică urmărită internațional a fost prinsă în PTF Siret.
 Vizualizări articol: 3763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
O rusoaică urmărită internațional a fost prinsă în PTF Siret5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei