Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 59 (7976)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Locații

La Fălticeni, patru centre de autorecenzare asistată

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În perioada 14 martie 2022 – 15 mai 2022 se va desfășura prima etapă de autorecenzare a recensământului populației și locuințelor, eveniment național ce se desfășoară o dată la 10 ani. Pentru cei care nu reușesc să se autorecenzeze, în perioada 16 mai -17 iulie 2022, se va desfășura etapa a doua, de interviu față în față, la domiciliu, cu un recenzor care va înregistra datele pe tabletă.

Salariații care se vor autorecenza și prezintă dovada autorecenzării online au dreptul la o zi liberă plătită de angajator, conform art. 49 din OUG nr. 19/2020. Codul de confirmare a încheierii cu succes a autorecenzării este generat automat de soluția informatică funcțională pe site-ul recensământului pentru fiecare formular individual transmis cu succes către baza de recensământ, iar pentru a obține ziua liberă acest cod trebuie transmis angajatorului. Alte avantaje ale autorecenzării sunt evitarea contactului cu un recenzor, realizarea acestei operațiuni nu este condiționată de anumite ore și nu afectează programul de lucru sau alte activități etc.  

Există și varianta autorecenzării asistate în centre unde românii se vor putea înregistra cu ajutorul unor recenzori.

În cazul în care aveți nevoie de sprijin în procesul de autorecenzare sau nu doriți să primiți recenzorii la domiciliu în etapa a doua, puteți apela la unul din centrele de autorecenzare asistată, puse la dispoziție de primării.

În municipiul Fălticeni acestea centre funcționează în patru locații: Primăria Municipiului Fălticeni, str. Republicii, nr.13; Centrul Cultural „Grigore Vasiliu Birlic”, str. Maior Ioan, nr.1; S.C. Goscom S.A., str. 13 Decembrie, nr.25; Grădinița cu Program Prelungit Dumbrava Minunată, str. Țărăncuței, nr. 19.

Autorecenzare este acțiunea prin care înregistrarea informațiilor cuprinse în programul de observare al recensământului este efectuată de către persoana însăși și nu este tot una cu autorecenzarea asistată, situație în care înregistrarea informațiilor este efectuată de către persoana însăși dar cu sprijinul unui recenzor.

Este prima data în România când recensământul va fi complet informatizat, oferind posibilitatea cetățenilor să se autorecenzeze online folosind orice telefon mobil inteligent, tabletă sau calculator cu acces la internet, accesând site-ul www.recensamantromania.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Fălticeni, patru centre de autorecenzare asistată.
 Vizualizări articol: 1251 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La Fălticeni, patru centre de autorecenzare asistată0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei