Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 59 (7976)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Spații de cazare

Baia Comunală a Sucevei va fi demolată, pentru a se construi un hotel cu cinci niveluri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Criza refugiaților din Ucraina a scos în evidență chiar din prima zi numărul mic de spații de cazare hoteliere din municipiul Suceava, de la izbucnirea războiului nefiind disponibilă nici o cameră de hotel pentru alte evenimente sau pentru turiști veniți aici, cu afaceri sau pentru relaxare.

În acest context, proprietarul unei clădiri foarte cunoscute din Suceava – Baia Comunală, care are și o poziție foarte bună, în zona centrală, la urcarea spre intersecția Mărășești, vrea să construiască în locul acesteia un hotel cu cinci niveluri și o suprafață desfășurată de peste 2.300 de mp.

Autorizația de construire pentru noul imobil de apartamente care vor fi închiriate în regim hotelier a fost emisă deja de Primăria Suceava, pentru un regim de înălțime D+P+3E (demisol, parter și trei etaje), suprafața construită, din terenul disponibil, fiind de 463,36 mp în vreme ce suprafața desfășurată a clădirii va fi 2307,70 mp. Noul imobil va fi prevăzut și cu locuri de parcare, altele decât cele deja existente în fața Băii Comunale, care sunt amenajate de municipalitate, pe domeniul public, va beneficia de noi sistematizări verticale dar și de spații verzi, amenajarea acestora fiind obligatorie.

Conform documentației depuse la Primărie, structura constructivă a noului imobil va fi realizată cu fundații continue cu grinzi din beton armat dispuse ortogonal și cu evazări armate la baza stâlpilor, structură pe cadre și planșee din beton armat, cu închideri și compartimentări din zidărie autoportantă și acoperiș tip terasă.

La realizarea lucrărilor se va avea în vedere identificarea zonelor de risc care vor fi semnalizate, asigurate conform legislației în vigoare. Pe toată durata execuției lucrărilor se vor lua măsuri pentru protecția zonelor învecinate.

Atât autorizația de construire a hotelului cât și cea de demolare a Băii Comunale și a unei clădiri anexă, sunt emise pe firma S.C. SAMI TRUCK S.R.L, care are ca obiect de activitate transportul de mărfuri, dar al cărui acționar principal este partener cu Ruben Iftime, un cunoscut dezvoltator imobiliar din Suceava, în cadrul unei alte companii, de construcții, care se află în topul celor mai profitabile firme de construcții.

Rămâne de văzut în cât timp vor începe lucrările, dar cert este că zilele Băii Comunale Suceava, (odinioară foarte frecventată de populația din oraș și din alte localități) sunt numărate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Baia Comunală a Sucevei va fi demolată, pentru a se construi un hotel cu cinci niveluri.
 Vizualizări articol: 1361 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Baia Comunală a Sucevei va fi demolată, pentru a se construi un hotel cu cinci niveluri5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei