Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 59 (7976)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Solidaritate

„Dăruiește o masă pentru Ucraina”, acțiune umanitară la restaurantele din Iulius Mall Suceava, Palas și Iulius Mall Iași

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspirați de un concept născut în cafenelele din Napoli, unde clienții au posibilitatea de a plăti în avans una sau mai multe cafele pentru cei fără posibilități materiale, organizatorii campaniei umanitare „Dăruiește o masă pentru Ucraina” au extins ideea și în locațiile food din Iulius Mall Suceava, cele din Palas (restaurantele din foodocurt, dar și cele din parc și de pe esplanadă, precum: Bistro Moo, Tribeca - Pub & Charcoal Grill, Clop Mediterranean & Steakhouse, Madison, Czech In resto Brewery, Treaz & NU, The Trumpets, Salsa - mexian inspired șiCiorbărie), dar și laIulius Mall Iași (restaurantele din fodocourt șiOsteria Moo).

„Este foarte simplu. În momentul în care îți cumperi de mâncare, poți să achiți unul sau mai multe meniuri, care o să fie preparate și donate prin intermediul asociațiilor și a instituțiilor care administrează centrele de refugiați. Implicarea noastră, a tuturor, se traduce în speranță pentru cei aflați la nevoie și orice ajutor contează”, transmit reprezentanții Iulius Mall.

Solidaritatea înseamnă putere, spun inițiatorii acestui program, iar în această criză umanitară de proporții, mai mult ca niciodată, românii și-au unit vocile și acțiunile pentru a oferi sprijin refugiaților și au arătat că ospitalitatea și dărnicia lor nu au limite. „Nevoile însă cresc de la o zi la alta, dar cu puțin altruism și matematică elementară, lumea în care trăiesc acum ucrainenii poate fi schimbată în mai bine, măcar preț de câteva minute. Astfel, dacă ajungi la restaurantele de la Iulius Mall Suceava, Palas sau Iulius Mall Iași și îți cumperi un meniu, ai posibilitatea să plătești în avans încă una sau mai multe porții de mâncare ce vor fi oferite refugiaților”, au completat organizatorii. Compasiune, solidaritate, mobilizare sunt cuvintele ce descriu ultimele zile, dar situația de ambele părți ale graniței continuă să fie critică, iar nevoia de resurse de orice fel crește. Este nevoie de implicarea tuturor pentru ca ucrainenii care fug din calea războiului și ajung în Suceava sau Iași să poată beneficia măcar de o masă caldă. Restaurantele din Iulius Mall Suceava, Palas șiIulius Mall Iași donează zilnic porții de mâncare caldă, care sunt transportate către centrele de refugiați. „Acum, poți și tu să faci un act de caritate, chiar în timp ce ieși să iei micul dejun, prânzul sau cina”, este îndemnul reprezentanților Iulius Mall Suceava, Palas șiIulius Mall Iași.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Dăruiește o masă pentru Ucraina”, acțiune umanitară la restaurantele din Iulius Mall Suceava, Palas și Iulius Mall Iași.
 Vizualizări articol: 715 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
„Dăruiește o masă pentru Ucraina”, acțiune umanitară la restaurantele din Iulius Mall Suceava, Palas și Iulius Mall Iași0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei