Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 59 (7976)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

DSP recomandă purtarea măștii sanitare în spațiile aglomerate și în spațiile închise

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Starea de alertă în România s-a încheiat, dar nu și pandemia de Covid-19, a avertizat vineri DSP Suceava. Directorul instituției, Olivia Ioana Vlad, a transmis, printr-un comunicat de presă, o serie de recomandări pentru populație, atrăgând atenția că deși varianta actuală a virusului SARS-CoV-2 se manifestă printr-o simptomatologie mai ușoară, „prudența și responsabilitatea individuală trebuie să fie principalele atribute ale perioadei următoare”.

Măsurile recomandate sunt: purtarea măștii de protecție în spațiile deschise aglomerate, în mijloacele de transport în comun, în spațiile închise, inclusiv în unitățile sanitare; evitarea spațiilor aglomerate, fie că sunt închise sau deschise; vaccinarea împotriva Covid-19,  în continuare; spălatul mâinilor, utilizarea unui antiseptic.

Pentru administrația locală, DSP recomandă curățarea și dezinfectarea periodică a mijloacelor de transport în comun și a unităților de interes public.  

Persoanele care au simptome trebuie să se testeze la apariția primului simptom asociat Covid-19, să se prezinte la medic, la un centru de evaluare. Persoanele cu diagnostic pozitiv trebuie să se izoleze automat; pentru perioada de izolare vor primi concediu medical.

Celor care călătoresc în alte state li se recomandă consultatarea condițiilor de călătorie accesând site-ul Ministerului Afacerilor Externe (www.mae.ro), secţiunea Condiţii de Călătorie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului DSP recomandă purtarea măștii sanitare în spațiile aglomerate și în spațiile închise.
 Vizualizări articol: 1747 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
DSP recomandă purtarea măștii sanitare în spațiile aglomerate și în spațiile închise0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei