Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 12 mar 2022 - Anul XXVII, nr. 59 (7976)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Nebunia de moment și cea permanentă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cafan de peste 6 decenii al Real-ului Madrid, evident că traversez momente de bucurie supremă după recitalul lui Benzema și mai ales după întoarcerea scorului și implicit a calificării. La un calcul simplu, rezultă că din cele 3 ore ale dublei cu echipa franceză, Real a fost calificată în sferturi numai vreo 25 de minute, chiar mai puțin. În rest, a fost ceva vreme egalitate, iar în marea parte a timpului PSG era calificată, chiar fără mare efort. A venit însă un moment halucinant, în care lui Donnarumma părea să-i fi luat ceva / cineva mințile, altă explicație neexistând pentru toată bâlbâiala aia pe care nu poți s-o pui pe seama vârstei sale totuși fragede (are doar 23 de ani!). Coincidențaface caexact în aceeași clipă să-l fi bușit și pe Benzema un puseu de nebunie, în acest caz pe deplin pozitivă, el năpustindu-se preț de vreo 40 de metri către băiatul ăla care avea mingea la picior. Din cumulul celor două întâmplări a rezultat momentul istoric al întoarcerii năucitoare a rezultatului, la care se adăugă prăbușirea psihică a lui Donnaruma, apoi a întregii echipe PSG. Sigur că se putea interpreta și cafault atacul lui Benzema, dar fiind în afaracareului mic, deci a spațiului de protecție a portarului, cred că a fost privit ca un duel corp la corp. Noi, fanii Real-ului, nu putem decât să-i mulțumim arbitrului. La vreo două zile după asta, un domn căruia cineva i-a băgat în cap că e selecționer ne expune la TV modalitatea în care se lansează într-o nouă cursăde ratare a calificării României. Băiatul cu nume ca ta-su' zice că un fotbalist carea mai dat pe la Națională "are nevoie de o mână de ajutor din partea mea și a echipei naționale"!!! Băi tembelule, echipanumită România nu e nici Crucea Rosie, nici mama răniților, nici școală de reeducare. E doar locul unde tu, fraiere, tre' să-i aduci pe cei mai buni și mai în formă dintre cei buni. Iar nebunia asta cu vindecarea și pansarea și mângâierea pe cap a loviților de soartăsă înceteze naibii o dată! Ia-l la tine acasă și gâdilă-l, masează-l, spune-i povești la culcare! Dar la Națională n-ai dreptul să te joci, nu ți-a băgat asta tac-tu' în capul tău sec?

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nebunia de moment și cea permanentă.
 Vizualizări articol: 932 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Nebunia de moment și cea permanentă5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei