Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 33 (7645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

În municipiul Suceava

Tratamente pentru păr, servicii de manichiură/pedichiură sau parfumuri Queen, pe toate le găsiți, cu oferte tentante, la Salonul Queen Elisabeta

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tratamente pentru păr, servicii de manichiură/pedichiură sau parfumuri Queen, pe toate le găsiți, cu oferte tentante, la Salonul Queen Elisabeta din municipiul Suceava, care își întâmpină clienții, la început de an, cu oferte greu de refuzat, cu promoții între 30% și 70% la mai multe servicii de înfrumusețare.

Fie că vorbim de tratamente revoluționare pentru slăbit prin criolipoliză sau lasere de ultimă generație pentru epilare definitivă, tratamente non-invazive, care nu produc nici un disconfort semnificativ pacientului şi care oferă garanție 100%, fie că vorbim despre tratamente pentru păr, servicii de manichiură/pedichiură sau parfumuri Queen, la toate veți găsi oferte tentante.

Salonul de înfrumusețare Queen Elisabeta este afacerea Simonei Rusu, care ne recomandă și Parfumeria Queen, care în acest început de an vă pune la dispoziție și oferte deosebite: un parfum achitat plus unul gratis.

 

Manichiură/pedichiură, 4 ședințe achitate plus una gratis

De asemenea, Salonul Queen vă oferă abonamente pentru îngrijirea părului personalizate, specialiștii de aici folosind produse profesionale precum Estel, Joico, Kevin Murphy, Morrocanoil, Nashi, arăbești, dar puteți opta și pentru servicii de manichiură/pedichiură (clasică, semipermanentă, gel, extensii), oferta fiind de 4 ședințe achitate plus una gratis. Pentru mai multe detalii, nu ezitați să vizitați Queen Elisabeta Suceava – Salon şi Parfumerie (str. Ştefan cel Mare, nr. 43, bl. E3, sc. C), telefon: 0330 803 058; 0748 279 422, www.parfumeriaa.ro, unde în această perioadă găsiți oferte greu de refuzat, reduceri și promoții atractive.

Personalul angajat are obligația de a purta în permanență mănuși și mască, iar după fiecare client se va proceda la dezinfectarea instrumentarului și a suprafețelor de lucru. Măștile de protecție utilizate de personal vor fi schimbate la un interval de cel mult 4 ore, iar mănușile vor fi dezinfectate după fiecare client. Incinta va fi aerisită la un interval de cel mult două ore.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tratamente pentru păr, servicii de manichiură/pedichiură sau parfumuri Queen, pe toate le găsiți, cu oferte tentante, la Salonul Queen Elisabeta.
 Vizualizări articol: 336 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tratamente pentru păr, servicii de manichiură/pedichiură sau parfumuri Queen, pe toate le găsiți, cu oferte tentante, la Salonul Queen Elisabeta0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei