Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 33 (7645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6438 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Umanitar

Suceveanul Lucian Burlacu are urgent nevoie de bani pentru o operație care i-ar putea salva viața

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fundația Nord 2001 face apel la sprijin financiar pentru un sucevean în vârstă de 31 de ani, tatăl a doi copii, pentru un consult și o intervenție chirurgicală care i-ar putea salva viața. Reprezentanta fundației, Gabriela Șerban, a declarat că Adrian Lucian Burlacu a fost diagnosticat în 2020 cu glioblastom – tumoră cerebrală malignă extrem de agresivă.

În august anul trecut, Adrian a suferit o intervenție chirurgicală la Spitalul Clinic „Bagdasar-Arseni” București, apoi a făcut radioterapie și chimioterapie la Institutul Regional de Oncologie Iași „și toate lucrurile păreau a intra pe un făgaș normal”. „Bucuria a fost însă de scurtă durată”, a spus Gabriela Șerban, deoarece rezultatul controlului efectuat la 6 luni a arătat că „problema persistă și, mai mult decât atât, a devenit extrem de urgentă”. Ea a mai spus că medicii din România nu încurajează o nouă operație și sunt extrem de rezervați în privința unei reușite, „motiv pentru care familia copleșită de astfel de vești  își pune toate speranțele în medicii din Turcia, medici care au reușit să mai facă minuni și in alte cazuri disperate”.

Doar că pentru a ajunge în Turcia și a fi supus intervențiilor chirurgicale, Lucian ar avea nevoie, la o primă evaluare, de aproximativ 30.000 de dolari. Printre cei care l-au ajutat este Alin Crețu, de la AC Mobile, care a oferit familiei Burlacu 10.000 de lei, dar până la suma de care Lucian are nevoie mai este mult. „Fiecare persoană are dreptul la o viață cât mai lungă și cât mai fericită, în compania celor dragi. Cu atât mai mult, când tinerețea îți zâmbește în suflet, îți dorești să fii sănătos, să te bucuri de familie, realizări și oportunitățile destinului.

Pentru toți cei care doresc să contribuie, țineți cont ca nici o sumă nu este prea mică pentru a fi donată și că aceasta poate fi direcționată în conturile noastre cu mențiunea “PENTRU ADRIAN ””, a spus Gabriela Șerban. Ea a subliniat că toate sumele virate vor ajunge integral către cazul donat: „fundația noastră nu are cheltuieli, toți cei care ne oferim ajutorul o facem în mod voluntar, fără beneficii, astfel încât sumele ajung în totalitate către persoana pentru care donați”.

Sumele pot fi direcționate în contul Fundației Umanitare Nord 2001, deschis la Unicredit Bank Suceava:

RO13 BACX 0000 0032 4475 3000, în Lei

Sau

RO83 BACX 0000 0032 4475 3001, în Euro, Cod SWIFT/BIC : BACXROBU

și pe site-ul Fundației www.funord2001.ro, direct cu cardul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanul Lucian Burlacu are urgent nevoie de bani pentru o operație care i-ar putea salva viața.
 Vizualizări articol: 407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceveanul Lucian Burlacu are urgent nevoie de bani pentru o operație care i-ar putea salva viața0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei