Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 33 (7645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri

Spitalul Județean Suceava, partener într-un proiect de 1,3 milioane de euro pentru îngrijirea de urgență a copiilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că Spitalul Județean Suceava este partener într-un proiect transfrontalier pentru îngrijirea de urgență a copiilor, valoarea acestuia fiind de 1,3 milioane de euro. Gheorghe Flutur a declarat că ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a semnat contractul de finanțare pentru acest proiect, în cadrul programului de cooperare teritorială România – Ucraina. Flutur a spus că este vorba despre proiectul ”Îngrijirea de urgență a copiilor din regiunea transfrontalieră România – Ucraina”, în valoare totală de 1.321.412 de euro. Beneficiarul proiectului este Spitalul Clinic pentru Copii din Cernăuți și, ca partener, Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” din Suceava. Proiectul prevede, în principal, renovarea și dotarea Departamentului de Chirurgie din cadrul Spitalului Clinic pentru Copii din Cernăuți, achiziționarea unei ambulanțe complet echipate pentru Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” din Suceava, precum și instruirea personalului medical al celor două spitale în furnizarea de îngrijiri de urgență, intervenții chirurgicale și îngrijiri medicale conexe copiilor cu vârsta cuprinsă între 0-18 ani, cu accent special pe copiii cu vârsta de până la un an. De asemenea, proiectul mai prevede și implementarea unui sistem de telemedicină transfrontalieră între Spitalul Clinic pentru Copii din Cernăuți și Spitalul Județean de Urgență ”Sf. Ioan cel Nou” din Suceava, pentru creșterea calității serviciilor medicale.

Președintele Consiliului Județean Suceava a mai anunțat că instituția pe care o conduce are pregătite și alte proiecte transfrontaliere menite a întări relațiile de colaborare cu regiunea Cernăuți, din Ucraina.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Spitalul Județean Suceava, partener într-un proiect de 1,3 milioane de euro pentru îngrijirea de urgență a copiilor.
 Vizualizări articol: 418 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spitalul Județean Suceava, partener într-un proiect de 1,3 milioane de euro pentru îngrijirea de urgență a copiilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei