Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 33 (7645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Oportunități profesionale

28 de profesori din județele Suceava și Iași au participat la cursurile Universității de Iarnă Merito

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

28 de profesori din județele Suceava și Iași au participat recent la cursurile Universității de Iarnă Merito, eveniment organizat de Casa Corpului Didactic „George Tofan” Suceava, în parteneriat cu Fundația Romanian Business Leaders, Inspectoratul Școlar Județean Suceava și Sectorul teologic-educațional al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. Sesiunea de formare Merito (învățare colaborativă, comunitate de practică, reziliență emoțională și socială în pandemie, învățare inversată, inteligență emoțională, comunicare asertivă, învățare cu bucurie, mentoring, tutoring, coaching, asumare și facilitare comunitară) a fost coordonată de inspectorul școlar pentru Religie (IȘJ Suceava), prof. Daniela Ceredeev (Laureat Merito 2017), care este responsabilul local și regional al proiectelor Merito (Atelierele Merito, Forumul Regional Merito-Bucovina, Universitatea de Vară Merito, Webinariile Merito-Bucovina).

Activitățile recente din proiect au avut loc la Muzeul Național al Bucovinei. În cadrul proiectului, s-a discutat și pe marginea a două volume, „Satul – complementaritate în diversitate” și „Maica Domnului, în lumina Sfintei Scripturi și a Sfintei Tradiții – o sinteză pentru omul grăbit”, ambele semnate de către Înaltpreasfințitul Părinte Calinic, Arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților. „Au fost, cu adevărat, sesiuni de învățare colaborativă în care cuvintele de ordine au glisat între descoperire de sine, motivație și împărtășire. Și toate, din pasiunea de a fi profesor! De vocație. Recunoștință întreagă tuturor! A fost un eveniment din oferta de formare a Casei Corpului Didactic Suceava, subsumat parteneriatului instituției cu Fundația Romanian Business Leaders, Inspectoratul Școlar Județean Suceava și sectorul teologic-educațional al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților”, a spus inspectorul școlar Daniela Ceredeev. Organizatorii promit că sesiunile de formare Merito vor continua în acest an. Cei care doresc să se înscrie o pot face utilizând formularele de înscriere ale Casei Corpului Didactic „George Tofan” Suceava, https://www.ccd-suceava.ro/. Merito constituie astăzi o comunitate de profesori, oameni de business şi reprezentanţi ai unor organizaţii neguvernamentale din sfera educaţiei. Iniţiat de o asociaţie a oamenilor de afaceri, Romanian Business Leaders, Proiectul Merito urmăreşte crearea unui nou context al învăţării, schimbarea mentalităţii şi aplicarea unor strategii inovative, prin identificarea profesorilor apreciaţi în comunitatea lor şi recunoaşterea excelenţei în educaţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 28 de profesori din județele Suceava și Iași au participat la cursurile Universității de Iarnă Merito.
 Vizualizări articol: 301 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
28 de profesori din județele Suceava și Iași au participat la cursurile Universității de Iarnă Merito0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei