Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 33 (7645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Politic

Lorena Buburuzan, Iulian Cimpoieșu și Teodor Matei, finaliștii USR Suceava pentru funcția de prefect

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

USR Suceava i-a desemnat pe cei trei finaliști care vor intra în cursa pentru ocuparea funcției de prefect al județului. Cei trei sunt Lorena Buburuzan, Iulian Cimpoieșu și Teodor Matei. Liderul USR Suceava, Teodora Munteanu, a spus că prima etapă a procesului de selecție a candidaților USR Suceava pentru funcția de prefect s-a încheiat luni seara, după numărarea voturilor în cadrul Biroului Electoral, prin desemnarea listei de trei candidați, din cele nouă candidaturi depuse.

Teodora Munteanu a spus că această listă va fi transmisă Biroului Național al USR. „În urma procesului de vot desfășurat în cadrul comisiei electorale USR, au fost aleși, în ordine alfabetică, următorii candidați pentru funcția de prefect: Lorena Buburuzan, Iulian Cimpoeșu, Teodor Matei”, a declarat liderul USR Suceava.

Lorena Buburuzan este consilier local în municipiul Suceava, Iulian Cimpoieșu este muzeograf în cadrul Muzeului Național al Bucovinei, iar Teodor Matei este de profesie jurist.

„Avem convingerea că oricare dintre cei trei nominalizați pot reprezenta, cu determinare, competență și integritate, interesul tuturor cetățenilor județului Suceava”, a precizat Teodora Munteanu. Ea a arătat că decizia finală de numire în funcția de prefect al județului Suceava o va lua Biroul Național al USR, după analizarea celor trei propuneri locale, după data de 17 februarie. Munteanu a spus că noii prefecți vor fi instalați în funcții începând cu data de 8 martie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lorena Buburuzan, Iulian Cimpoieșu și Teodor Matei, finaliștii USR Suceava pentru funcția de prefect.
 Vizualizări articol: 240 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lorena Buburuzan, Iulian Cimpoieșu și Teodor Matei, finaliștii USR Suceava pentru funcția de prefect0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei