Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 33 (7645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Depresii fatale

Val de sinucideri în ultimele zile în Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din Verești, și-a pus capăt zilelor în casa în care locuia singur, un vecin găsindu-l spânzurat. Atrage atenția că este deja al cincilea caz de sinucidere petrecut în ceva mai mult de o săptămână, o incidență foarte mare în județul Suceava. Depresia, în cele mai multe cazuri combinată cu alcoolul, poate duce la astfel de drame.

Revenind la ultimul caz, luni seară, în jurul orei 20.30, un bărbat din Verești a anunțat că l-a găsit spânzurat în casă pe prietenul său, un vecin de 52 de ani. Martorul a relatat că s-a dus să vadă ce face prietenul său, după ce i s-a părut suspect că nu l-a văzut pe tot parcursul zilei de luni. În una din camere, bărbatul și-a găsit vecinul spânzurat de o grindă, cu o sârmă. Decesul survenise de ore bune, au constatat criminaliștii și legiștii.

Bărbatul locuia singur după ce soția sa plecase în străinătate, împreună cu cei patru copii. Acesta se plângea de singurătate și era depresiv.     

Această sinucidere vine la o zi după un alt sfârșit tragic, al unui alt bărbatul destul de tânăr, din Solca.

Un bărbat de 48 de ani, din orașul Solca, și-a pus capăt zilelor, fratele său găsindu-l tăiat adânc la un braț.

Descoperirea a fost făcută în cursul dimineții de duminică, când în jurul orei 07.30 fratele bărbatului de 48 de ani a intrat în locuința acestuia, care se afla în aceeași curte cu a sa. Din discuțiile purtate cu fratele celui mort, a reieșit faptul că bărbatul de 48 de ani se întorsese acasă sâmbătă dimineață în stare de ebrietate și a povestit că-și fracturase glezna. Fratele său l-a ajutat să se pună în pat, după care i-a făcut focul în sobă. Întrebat dacă nu vrea să meargă la spital, bărbatul a amânat vizita la medic pentru a doua zi dimineață. Duminică dimineața, însă, l-a găsit pe fratele său mort, având o tăietură la mâna stângă. Polițiștii au găsit în apropiere un cuțit cu care, se bănuiește, bărbatul și-a tăiat venele. Apropiații au mărturisit că bărbatul a amenințat în mai multe rânduri că se va sinucide, mai ales după ce consuma alcool. 

Cel mai trist este că între cei care și-au capăt zilelor recent este și un tânăr de numai 19 ani.

O tragedie cumplită s-a consumat pe 1 februarie în satul Corocăiești, comuna Verești, un tânăr în vârstă de 19 ani fiind găsit spânzurat în podul unei anexe gospodărești. Cel care a făcut groaznica descoperire a fost chiar tatăl băiatului de 19 ani.
Din ce se vorbește la Corocăiești, tânărul era foarte supărat pentru că nu reușise să ia permisul de conducere după mai multe încercări. Alte motive de supărare nu ar fi avut, însă nimeni nu poate ști cu exactitate ce a fost în sufletul său.  
De obicei, numărul de cazuri de tentative de suicid creștea an de an după încălzirea accentuată a vremii, la finele sezonului rece. Această iarnă este însă una atipică, cu zile geroase care alternează cu zile calde sau chiar foarte calde, aceste variații accentuând se pare depresiile. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Val de sinucideri în ultimele zile în Suceava.
 Vizualizări articol: 601 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Val de sinucideri în ultimele zile în Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei