Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 33 (7645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Cu patru de “Da”

Narcisa din Bucovina a încins scena la “Românii au talent”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mică, frumușică, talentată și debordând de energie, Narcisa Ungureanu, o suceveancă de numai 10 ani, a cucerit juriul emisiunii “Românii au talent” cu o melodie populară despre “mândra Bucovină”.

Tocmai de aceea, tânăra interpretă, Narcisa din Bucovina, i-a dus imediat cu gândul la celebra Sofia Vicoveanca.

Cântând și dansând cu foc, Narcisa a încins scena la “Românii au talent” în a doua ediție din sezonul 11 al emisiunii-concurs, fiind recompensată cu aplauze călduroase din partea publicului și a juriului.

“Îmi place cum dă din cap așa…”, a spus Smiley, completat de Pavel Bartoș – “Are o energie bună!”

Cel mai nou jurat de la “Românii au talent”, Alexandra Dinu, a fost prima care i s-a adresat: “Vii din Bucovina, ce frumos! Îmi place foarte mult Bucovina, bunicul meu era de acolo. Ești foarte tânără, dar îmi pari foarte matură, foarte hotărâtă.”

“Am început să cânt de la vârsta de 3 ani și acum am 10 ani – i-am făcut ieri”, a mărturisit tânăra interpretă, explicând de unde-i vine “maturitatea”.

“De asta... se vede experința”, a spus Alexandra Dinu, completată de către Andi Moisescu – “Vă dați seama că are deja o carieră de 7 ani în spate?”

Narcisa din Bucovina a mers la “Românii au talent” împreună cu mama și tatăl ei, care o însoțesc de fiecare dată când merge la un concurs sau eveniment la care cântă.

“De când eram mică îmi doream cel mai mult să ajung aici, pe scenă la Românii au talent”, a mărturisit Narcisa, în vreme ce Alexandra Dinu i-a replicat: “Ți-ai îndeplinit visul! Să sperăm de acum că vei merge mai departe... Ce ai face dacă ai câștiga marele premiu?”.

Răspunsul, neașteptat, a fost că ar merge cu tatăl său la un spital din străinătate, să îl facă bine.

“Tata, mai demult, a avut o tumoră la măduva coloanei, nu a mai putut merge, de atunci face la Humor terapie. Acum se simte mai bine, simte piciorul. Eu țin la părinții mei foarte mult, îi iubesc. Când o să fiu mare vreau să mă fac cântăreață și apoi doctoriță, să ajut oamenii”, a spus micuța bucovineancă.

Talentul uriaș, dar și povestea de viață a Narcisei din Bucovina i-au impresionat pe membrii juriului.

“Mă bucur că ai ales ceva care să-i meargă omului la suflet, asta e foarte important. Eu aș cumpăra un bilet la spectacolele tale! Tu ești sortită să fii o mare artistă a neamului nostru. De tine depinde!”, a spus Florin Călinescu.

“Pe lângă talentul indiscutabil, în seara asta ai dat dovadă de mare siguranță de tine. Văd că ești foarte tânără și asta mi-a plăcut enorm, m-a cucerit din secunda în care ai intrat pe scenă. Din partea mea este clar un DA!”, a spus Alexandra Dinu, care imediat a vrut să afle și voturile colegilor săi din juriu.

Cu patru de “DA”, Narcisa din Bucovina a merge în etapa următoare la “Românii au talent”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Narcisa din Bucovina a încins scena la “Românii au talent”.
 Vizualizări articol: 733 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Narcisa din Bucovina a încins scena la “Românii au talent”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei