Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 10 feb 2021 - Anul XXVI, nr. 33 (7645)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Final de traseu

Fondatorul Asociației Sportive “Suceava pe Bicicletă”, Victor Toma, a încetat din viață

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceveanul care a mobilizat copii, tineri și adulți să urce pe biciclete, să facă ture prin oraș și mai ales în afara acestuia, să se bucure de natură și frumusețile acesteia, fondând chiar și o asociație care a căpătat renume prin acțiunile ei de promovare a mersului pe bicicletă, a încetat din viață.

Victor Toma, fondatorul Asociației Sportive “Suceava pe Bicicletă”, prieten și “părinte” al tuturor membrilor acesteia, pe care îi însoțea la acțiuni, să îi aibă sub aripa sa protectoare, a plecat dintre noi la doar 66 de ani, măcinat de o boală perfidă, care a stat ascunsă în trupul său, fiind descoperită prea târziu.

“Familia bicicliștilor suceveni a pierdut în decursul serii de 8 februarie un membru cheie. Omul care ne-a scos de nenumărate ori la trasee pe 2 roți, ne-a unit pe toți sub egida Asociației Sportive Suceava pe Bicicletă și a promovat ciclismul sucevean pe toate căile, căutând mereu să ne lărgească familia - Victor Toma - a trecut în neființă.
Un concurs nefast de întâmplări a dus la diagnosticarea târzie a maladiei ce îl măcina de-o vreme bună. A luptat din răsputeri, dar într-un final... a fost prea târziu. Să aprindem cu toții, cei ce l-am cunoscut, câte o lumânare în semn de respect pentru omul ce-a fost Victor Toma. Odihnească-se în pace, iar de acolo unde e, să ne aibă în pază pe toți la ture, așa cum ne-a avut de fiecare dată. De astăzi el pedalează printre îngeri!”, au anunțat membrii asciației, pe pagina lor de Facebook.

Dar cel care a anunțat primul dispariția unui om drag multora, inclusiv foștilor săi colegi de la Zimbru, Banca Țiriac și ulterior asociația de proprietari, a fost fiul său, Andrei Toma: “8 februarie, ziua in care te-am pierdut... Nu credeam că va veni acest moment greu, așa devreme, așa de brusc, lăsând în urmă un gol atât de mare în sufletele noastre... Așa de multe mi-aș fi dorit să facem împreună, să fii mândru de mine, de ce am realizat, să îmbătrânești zâmbind alături de noi, copii și nepoți, dar din păcate totul s-a terminat brusc. Mi-aș fi dorit enorm să fii alături de mine la cel mai important moment din viața, dar nu s-a putut... Nu pot decât să-ți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine și familia noastră, ai fost un soț deosebit, un frate grijuliu și un tată perfect, voi rămâne cu momentele, amintirile și un gol în suflet care nu va fi umplut vreodată...”

Trupul neînsuflețit al celui ce a fost Victor Toma a fost depus la capela de la biserica Sf. Vineri din cartierul George Enescu, iar înmormântarea va fi joi, 11 februarie, ora 11.00, la cimitirul Pacea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fondatorul Asociației Sportive “Suceava pe Bicicletă”, Victor Toma, a încetat din viață.
 Vizualizări articol: 365 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fondatorul Asociației Sportive “Suceava pe Bicicletă”, Victor Toma, a încetat din viață0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei