Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 iun 2020 - Anul XXV, nr. 144 (7449)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Urmărit de poliție

Suspendare record a permisului pentru un tânăr care a gonit cu un BMW cu 195 de km/h

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiștii de la Serviciul Rutier Suceava au identificat, cu mari eforturi, un șofer din Vicovu de Sus care le-a dat mari bătăi de cap în urmă cu o lună de zile, refuzând să oprească la semnal și angajându-se într-o urmărire extrem de riscantă.

Tânărul în vârstă de 27 de ani (C.F.), care conducea un BMW seria 5, nu a oprit la semnalul poliției în trei rânduri, a făcut depășiri neregulamentare în timpul urmăririi și a fost înregistrat de radarul de pe o autospecială cu 195 de kilometri la oră. Pentru toate acestea el are permisul de conducere suspendat pentru aproximativ 7 luni. 

Tânărul care conducea BMW-ul înmatriculat în Irlanda și-a pierdut urma atunci, după ce a pus în mare pericol traficul de pe DN 2 E, pe raza orașului Vicovu de Sus.

Se întâmpla pe 21 mai, când Serviciul Rutier Județean Suceava a organizat o acțiune punctuală la Vicovu de Sus. Zona nu a fost aleasă întâmplător, fiind considerată una ”fierbinte”, pentru că acolo sunt cele mai multe mașini cu volan pe dreapta, adesea cu numere false, iar șoferii refuză des să oprească la semnalul polițiștilor.

Așa s-a întâmplat și în acest caz, când, trei echipaje de poliție au încercat să oprească BMW-ul condus cu viteză excesivă. În timpul urmăririi, radarul a înregistrat enorma viteză de 195 de km/h, în localitate. De altfel, toată urmărirea s-a desfășurat la o viteză foarte ridicată.

Cum fugarul a scăpat atunci, conducerea Serviciului Rutier a dispus, în baza imaginilor existente, o anchetă care să ducă la identificarea celui care s-a aflat la volan. Abia acum câteva zile, polițiștii au reușit să aibă confirmările suficiente pentru a lua măsuri față de tânărul de 27 de ani care s-a aflat la volan.

Pentru trei neopriri la semnal, depășire neregulamentară și viteză excesivă (toate probate video în timpul urmăririi) polițiștii au aplicat suspendarea permisului de conducere pentru 210 zile. Este o sancțiune record la nivel de Serviciu Rutier Suceava, posibil chiar și în țară. Șoferul nu va avea drept de a conduce pentru aproape 7 luni de zile. El a cumulat 90 de zile suspendarea aferentă vitezei excesive (peste 50 de km/h față de limita admisă pe respectiva porțiune de drum) plus 30 de zile pentru depășiri neregulamentare și 90 de zile pentru faptul că nu a oprit la cele trei semnale de oprire ale agenților de poliție(trei contravenții). 

Pe lângă măsura complementară a suspendării permisului, vicoveanul a mai încasat și o amendă de nu mai puțin de 4.785 de lei.

Cum nu a fost prins pe loc, polițiștii nu au cum să mai afle ce motive a avut acesta de a nu opri la semnal. De regulă, cei care nu opresc la semnal în zona Vicov sunt fie băuți, fie nu au actele în regulă la mașinile înmatriculate în alte state, fie transportă țigări de contrabandă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suspendare record a permisului pentru un tânăr care a gonit cu un BMW cu 195 de km/h.
 Vizualizări articol: 6496 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Suspendare record a permisului pentru un tânăr care a gonit cu un BMW cu 195 de km/h5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei