Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 iun 2020 - Anul XXV, nr. 144 (7449)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Anchetă DIICOT

Povestea a două minore prostituate în Suceava – una singură făcea 2-3.000 de lei pe zi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Procurorii de la Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), Serviciul Teritorial Suceava, au în desfășurare o amplă anchetă privind nouă indivizi din Mangalia, acuzați că plasau fete în apartamente din diferite județe din țară, pentru sex pe bani, municipiul Suceava fiind piața cea mai bună a acestora, unde se obțineau cele mai mari tarife, după cum am mai arătat în cotidianul Monitorul de Suceava. Fetele practicau ceea ce anchetatorii denumesc turism sexual, fiind mutate periodic dintr-un județ în altul, pentru ca afacerea să fie cât mai greu de ”dibuit” de structurile de combatere a crimei organizate.

Vă prezentăm în acest material cazul a două fete minore care s-au prostituat într-un apartament din municipiul Suceava, pe strada Profesor Leca Morariu, așa cum reiese din ancheta procurorilor DIICOT. Anchetatorii nu au dubii că acestea erau coordonate direct de proxeneți, la care ajungeau și banii. 

Numărul de victime din dosarul DIICOT aflat acum în anchetă este însă mai mare.

 

Program de sex de la prima oră a dimineții și până la 2 noaptea

Una din minore, recrutată de la Mangalia a ajuns la Suceava în martie 2017, fiind transportată, rezultă din ancheta DIICOT, de doi dintre proxeneți - Ramazan Cabirbedi-Aihan (zis Nebunu sau Aihan) și Cadîr Geilan (zis Guvide sau Cap mare). Cei doi s-ar fi ocupat de închirierea apartamentului și de postarea pe publi24.ro a anunțului cu numărul de telefon al fetei. Din cercetări rezultă că cei doi o instruiau cum să dialogheze cu clienții, îi procurau lenjerie intimă, șervețele umede și prezervative, o supravegheau, stabileau tarifele, și intervalul orar zilnic în care minora trebuia să practice prostituția. În final, mai susțin procurorii DIICOT, cei doi percepeau banii încasați.

Programul de sex al minorei era între orele 7.00 dimineață și 2.00 noaptea, în funcție de cererea clienților, tarifele fiind între 200 și 400 de lei, după tipul de sex și timp, care însă nu putea depăși o oră.

În acest fel, rezultă din monitorizarea făcută de polițiștii BCCO care s-au ocupat de caz, fata obținea zilnic din prostituție 2.000-3.000 de lei.

 

Racolată de proxeneți de la 14 ani

Un amănunt important este că minora era racolată încă din 2014, rezultă din cercetări, de când avea 14 ani, proxeneții profitând de faptul că aceasta nu se înțelegea cu părinții și dorea să plece de acasă. Inculpatul Ramazan Cabirbedi-Aihan  (zis Nebunu sau Aihan) este acuzat că a constrâns-o să se prostitueze, prin acte de violență fizică și psihică și prin amenințări că le va spune părinților ei cu ce se ocupă și o va duce înapoi la aceștia dacă nu se supune.

În perioada în care fata s-a prostituat la Suceava, unul din proxeneți supraveghea ”afacerea” chiar din apartament, deși față de clienți căuta să fie cât mai discret, de preferat să nu fie văzut.

 

Cum era prezentată minora - sâni numărul 3, perfect rotunzi, aspect de silicon, fund bombat

A doua minoră, tot de 17 ani, recrutată de la Costinești, care s-a prostituat în același apartament, a ajuns la Suceava în iunie 2017 și ar fi stat în zonă, la anumite intervale, până în mai 2018.

Din datele structurilor de combatere a crimei organizate rezultă că fata era instruită cum să dialogheze cu clienții, de inculpatul Cadîr Geilan, care o supraveghea, stabilea tarifele și intervalul orar zilnic în care trebuia să practice prostituția și, în final, îi percepea banii încasați de la clienți.

”Bună, Fac și deplasări, Am 20 de ani... blondă, frumoasă, tandră și pasională, dacă vrei să petreci câteva clipe cu mine sună-mă.... diferite poziții, mici fantezii... ”

”Nouă în orașul tău, sâni numărul 3, perfect rotunzi, aspect de silicon, fund bombat, piele intens bronzată, poze 100% reale, dețin locație de lux, curată și selectă”, așa sunau două dintre anunțurile postate pentru această minoră și interceptate de anchetatori.

 

90.000 de lei, în trei luni

Minora a întreținut cu diverși bărbați raporturi sexuale zilnic, în intervalul orar 10.00-0.00, tarifele practicate fiind de 150 de lei pentru un singur act sexual normal sau oral protejat și 250 de lei pentru o oră. Din probele strânse, anchetatorii au putut stabili că aceasta a obținut în circa 3 luni de zile aproximativ 90.000 de lei, cel puțin aceasta fiind suma remisă inculpatului Cadîr Geilan.

 

O parte din inculpați sunt sub control judiciar, alții nu au fost de găsit

Conform anchetei DIICOT, Serviciul Teritorial Suceava, membrii grupului racolau persoane tinere de sex feminin din zona rurală a județului Constanța, care, în principal, proveneau din familii dezorganizate cu o situație materială precară și care erau transportate pe raza altor localități din țară (Suceava, Botoșani, Brăila, Buzău, Bistrița, Cluj-Napoca, Sibiu, Zalău, Arad, Baia Mare, Oradea, Târgu-Jiu, etc.) unde erau cazate în apartamente închiriate în regim hotelier sau chiar în unități hoteliere, unde întrețineau raporturi și acte sexuale contra cost cu diverși „clienți”, banii astfel obținuți revenind membrilor grupului.

Pe raza municipiului Suceava, membrii grupului impuneau practicarea unor tarife mai mari, respectiv 150 de lei pentru un singur act sexual normal sau oral (cu finalizare), 250 de lei pentru o oră și 400 de lei pentru sex anal, în timp ce pe raza altor localități ca Târgu-Jiu, Arad sau Oradea s-au practicat tarife mai mici.

Judecătorii au respins până acum toate propunerile de arestare făcute de procurorii DIICOT în acest dosar. Instanța a admis doar controlul judiciar față de cinci dintre ei. Este vorba de  Florian Mihail Nicuț, Ionuț Claudiu Stângă, Ertin Ramazan, Leonard Iulian Stan și Vasile Soare.

Alți patru, care par să fi avut rolurile cele mai importante în grupare, nu au fost de găsit la percheziții, fiind se pare fugiți din țară. Este vorba de Ramazan Cabirbedi-Aihan (zis Nebunu sau Aihan), Cadîr Geilan (zis Guvide sau Cap mare), Ramazan Orhan (zis Finu) și a lui Ismail Tanior. Tribunalul Suceava a respins vineri, 19 iunie, propunerea de arestare în lipsă a celor patru, decizia nefiind însă definitivă și urmând a fi atacată cu apel de procurorii DIICOT.

Ancheta din acest caz a fost efectuată cu sprijinul ofițerilor de poliție judiciară din cadrul BCCO Constanța, al luptătorilor din cadrul I.P.J. Suceava – Serviciul Acțiuni Speciale și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța.
Casetă

Monitorul de Suceava, în ianuarie 2019  - Prostituţia în Suceava, o afacere înfloritoare, cu sute de fete care se oferă în apartamente din oraş

La începutul anului trecut, Monitorul de Suceava era primul ziar local care semnala că fenomenul prostituției a reapărut la Suceava, însă mult mai discret decât acum câțiva ani, când se practica prostituția la stradă.  

Numeroase apartamente din Suceava, de lux, din zone bune, erau închiriate cu banii jos, fără prea multe negocieri, după care erau transformate în bordeluri. Cei care le închiriau erau dispuși să plătească chiria inclusiv în regim hotelier, fapt care se explică prin banii mulți care erau câștigați de fete, după cum vedem acum din ancheta DIICOT.

La vremea respectivă, secțiunea escorte a unui site avea nu mai puţin de 111 oferte de partenere de sex numai din municipiul Suceava.
În luna aprilie a anului 2019, o minoră de 17 ani, din Constanța, care se prostitua într-un apartament din cartierul Obcini, a fost găsită moartă în cadă, după o supradoză de energizante și probabil și droguri.

Deși cazul este în anchetă, se pare că totuși procurorii nu au date care să indice că fata era coordonată de proxeneții vizați de anchetă de acum. De altfel, la acea dată, gruparea vizată acum își încetase activitatea, rezultă din datele de anchetă. Asta contează însă mai puțin, cert fiind că fete minore au fost exploatate grosolan, iar într-un caz s-a ajuns și la o viață pierdută la doar 17 ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Povestea a două minore prostituate în Suceava – una singură făcea 2-3.000 de lei pe zi.
 Vizualizări articol: 9170 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Povestea a două minore prostituate în Suceava – una singură făcea 2-3.000 de lei pe zi1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei