Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 iun 2020 - Anul XXV, nr. 144 (7449)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Punct de vedere

Octavian Ilisoi: ”Vizita premierului Ludovic Orban a demonstrat că PNL se pricepe doar la circ”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Medicul veterinar Octavian Ilisoi, președintele ALDE Suceava, a declarat că vizita premierului Ludovic Orban în județul Suceava a demonstrat că partidul de guvernământ nu este interesat de problemele reale ale Bucovinei și că tot ceea ce se petrece este un exercițiu de imagine, unul ieftin, ce-i drept.

”Nu mi-am putut imagina că la mai bine de 30 de ani de la căderea comunismului vom avea parte de aceleași scene, dar cu actori diferiți. Când mă uit la primarii care s-au dat peste cap pentru a încerca să se dea bine în ochii șefilor de la județ și de la București mă gândesc la acele raportări din vremea dictatorului Nicolae Ceaușescu când se raportau producții record la hectar, dar animalele mureau de foame în grajduri. Nu credeam că se vor mai întoarce astfel de zile, dar uite că PNL ne-a arătat că totul este posibil. Prin această vizită în Bucovina, Ludovic Orban și PNL au demonstrat că se pricep doar la circ”, a spus Octavian Ilisoi.

Președintele ALDE Suceava este de părere că în locul acestor șarade, Bucovina are nevoie de lucruri concrete, de investiții în infrastructură în special.

”Cu vioara pe șoseaua de centură nu aducem investitori în județul Suceava și nici nu îi vom aduce vreodată. Bucovina are nevoie urgent de autostrăzi, care să ne conecteze atât cu capitala, cât și cu Vestul țării. A fost promulgată legea pentru construcția autostrăzii Târgu Mureș – Iași, dar nimeni nu mai vorbește despre ea. Drumul spre Siret, străbătut de un număr mare de tiruri a fost uitat și el cu desăvârșire. Fără aceste obiective de importanță strategică Bucovina va rămâne izolată și pe mai departe, iar vizite de genul celei care s-a petrecut sâmbătă nu vor rămâne în memoria colectivă decât prin ridicolul unor situații. Bucovina are nevoie de programe serioase și investiții imediate, nu de circ ieftin”, a concluzionat Octavian Ilisoi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Octavian Ilisoi: ”Vizita premierului Ludovic Orban a demonstrat că PNL se pricepe doar la circ”.
 Vizualizări articol: 2131 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 6 voturi
Octavian Ilisoi: ”Vizita premierului Ludovic Orban a demonstrat că PNL se pricepe doar la circ”2.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei