Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 iun 2020 - Anul XXV, nr. 144 (7449)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Termen

Flutur: Din 2022 buldozerele vor intra în brazdă pentru construcția autostrăzilor spre București și Ardeal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, și-a exprimat convingerea că din anul 2022 vor începe efectiv lucrările care vor face legătura județului cu Ardealul și Bucureștiul. Gheorghe Flutur a făcut această afirmație într-o conferință de presă susținută la Vatra Dornei alături de premierul României, Ludovic Orban și ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Flutur a spus că atât șeful Guvernului, cât și Lucian Bode au anunțat în mod oficial că vor începe două investiții de marcă în infrastructura rutieră, autostrada A7 Siret -Suceava - București, un drum pe patru benzi, și autostrada Nordului.

„La autostrada A7 așteptăm deznodământul licitației pentru studiul de fezabilitate și aici, domnul ministru ne spunea că sunt doi ani în care se face toată documentația, proiectul tehnic și exproprierile și durata aferentă a licitației pentru lucrări. Practic 2022 va fi anul în care trebuie să ne gândim că băgăm buldozerele în brazdă pentru a face legătura dintre Suceava și București cu o autostradă. Și același lucru se va întâmpla și cu Autostrada Nordului, care trece prin Vatra Dornei”, a spus șeful administrației județene. El a adăugat că Vatra Dornei are un proiect foarte curajos pentru construcția unei șosele de centură, care face parte integrantă din autostrada nordului, la fel ca și la Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului, precum și o a doua șosea ocolitoare la Suceava. „E bine de știut. Și așa cum stau lucrurile, eu cred, domnule prim-ministru şi domnule ministru, că putem undeva în 2022, în partea a doua a anului, să ne gândim că vor intra în lucru. Sigur, sunt proceduri, pentru exproprieri, proiectul tehnic și toate astea nu sunt ușoare, dar eu sper să ne întâlnim tot așa pe șantier”, a precizat Gheorghe Flutur. El a ținut să evidențieze faptul că fostele guvernări PSD au blocat marile proiecte de infrastructură din județ, iar aceste amânări au costat mult dezvoltarea județului Suceava și a Bucovinei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Din 2022 buldozerele vor intra în brazdă pentru construcția autostrăzilor spre București și Ardeal.
 Vizualizări articol: 1674 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Flutur: Din 2022 buldozerele vor intra în brazdă pentru construcția autostrăzilor spre București și Ardeal1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei