Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 iun 2020 - Anul XXV, nr. 144 (7449)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Susținere

Conducerea Guvernului garantează că marile proiecte de infrastructură din județ „merg înainte”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Guvernului a garantat că marile proiecte de infrastructură din județul Suceava vor continua. Anunțul a fost făcut, la Suceava, de premierul României, Ludovic Orban, precum și de ministrul Transporturilor, Lucian Bode.

„Cred că prezenţa noastră este importantă aici, pentru a finaliza, a începe sau a urmări evoluţia unor obiective de investiţii importante, pentru locuitorii judeţului Suceava. De fapt, acesta este scopul venirii noastre aici”, a spus Ludovic Orban într-o conferință de presă susținută la șoseaua de centură a Sucevei. Ludovic Orban a mai spus că sucevenii au nevoie de investiții, care să pună în valoare oportunitățile județului. „Suceava este un judeţ de oameni harnici, de oameni gospodari, de oameni cărora le place munca, care sunt extrem de serioşi și care, după părerea mea, au doar nevoie de o serie de investiții care să fie făcute în Suceava, astfel încât să fie fructificate toate oportunitățile care există aici”, a mai spus premierul României. El a fost completat de ministrul Transporturilor, Lucian Bode, care a declarat că „suntem aici pentru a garanta că proiectele de infrastructură mare pentru această regiune binecuvântată de Dumnezeu, Bucovina, merg înainte”. Lucian Bode a dat ca exemple proiectele pentru construcția autostrăzilor Siret – Suceava – București și Suceava – Bistrița Năsăud - Baia Mare, în acesta din urmă fiind incluse și șoselele de centură din Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei și a doua șosea de centură a Sucevei. Tot la capitolul proiecte de infrastructură rutieră, el a amintit și de șoseaua de centură a municipiului Rădăuți, precum și autostrada Unirii, Ungheni – Iași – Tg. Mureș. Bode a mai declarat că în luna iulie ar putea fi semnate deja contractele pentru studiile de fezabilitate și proiectele tehnice pentru tronsoanele de drum Siret – Suceava și Suceava – Pașcani, iar după finalizarea acestora, peste aproximativ doi ani, se va putea scoate la licitație realizarea lucrărilor. El a spus că pentru fiecare din cele două tronsoane au fost depuse câte patru oferte. Ministerul Transporturilor a mai adăugat că și pentru autostrada Nordului, Suceava – Bistrița Năsăud – Baia Mare au fost organizate licitațiile și s-au primit oferte pentru studiile de fezabilitate pentru trei tronsoane, Suceava – Vatra Dornei, Vatra Dornei – Bistrița Năsăud și Bistrița Năsăud – Baia Mare. El a declarat că această investiție va fi realizată din fonduri europene, cu o cofinanțare de la bugetul de stat. Lucian Bode a arătat că ofertele depuse sunt în analiza comisiei de licitație, existând posibilitatea ca la începutul lunii august 2020 să fie semnate contractele. Lucian Bode a explicat că în acest proiect, într-o primă etapă vor fi identificate tronsoanele de autostradă care vor putea funcționa în regim de autostradă, respectiv șosele de centură din Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conducerea Guvernului garantează că marile proiecte de infrastructură din județ „merg înainte”.
 Vizualizări articol: 1129 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conducerea Guvernului garantează că marile proiecte de infrastructură din județ „merg înainte”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei