Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 iun 2020 - Anul XXV, nr. 144 (7449)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pictorul Fericit și-a actualizat stocul de picturi pe numere - propune o activitate perfectă pentru orice vârstă!

Pictorul Fericit este un brand ce a atras cu minim efort simpatia publicului său țintă. Vorbim aici de persoane ce se consideră nepricepute în ale artei, însă sunt dornice să experimenteze varianta mai ușoară a picturii. Este vorba despre pictura pe numere - o activitate recreativă, interesantă și incitantă, perfectă atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Comunitatea Pictorul Fericit s-a înmulțit repede, chiar de la lansarea primelor modele de picturi pe numere. Acum acest brand se bucură de o mare admirație din partea românilor ce s-au declarat a fi încântați peste măsură de picturile pe numere diverse ce le sunt puse la dispoziție.

Plăcerea de a picta fără pic de experiență - varianta pe care Pictorul Fericit o propune

Picturile pe numere, disponibile pe pictorulfericit.ro, sunt pentru oricine, indiferent de înclinațiile spre pictură pe care le deține. Cum? Vorbim aici de un exercițiu fix: realizarea atentă a corespondenței dintre numere și culori. Finalizarea unei picturi pe numere nu necesită și alte intervenții extra, ci doar executarea corespondenței.

Astfel, atât copiii, cât și adulții pot duce cu ușurință la final o pictură pe numere, cu minim de efort. Atât timp cât viitorul pictor fericit este încărcat cu răbdare, dorință de a realiza asocierea plăcută dintre culori și numere, dar și timp liber, pictura pe numere, în variata pe care Pictorul Fericit o propunere, va crea dependență.

Orice model de pictură pe numere vine însoțit de toate accesoriile necesare

Cei interesați de a experimenta plăcerea de a picta sunt invitați să acceseze pictorulfericit.ro pentru a-și achiziționa modelul preferat. Acesta va fi livrat în următoare zi de la confirmarea telefonică a comenzii. Un kit complet de pictură pe numere conține 3 pensoane de dimensiuni diferite, toate culorile pe bază de apă și acril necesare pentru realizarea picturii, pânză de canvas, dar și un autocolant cu pictura pe numere aleasă în miniatură, pe post de model al picturii finale. Kit-ul de la Pictorul Fericit nu include șevalet sau șasiu, însă întreaga operațiune de realizare a picturii pe numere poate fi efectuată pe o suprafață plană, cu minim de efort.

În aceeași ordine de idei, întreg setul ajunge la clienți într-un ambalaj premium ce conține logo-ul brand-ului , din carton rezistent, ușor de deschis și depozitat ulterior.

Categoriile de produse - proaspăt actualizate cu noi modele încântătoare

De curând, Pictorul Fericit și-a actualizat stocul. Noi modele își așteaptă pictorii dornici să le umple de culoare. Cei interesați regăsesc în cadrul site-ului oficial categorii diverse de produse. Amintim aici de picturi pe numere pentru ea, pentru el, cu animale, flori, clădiri, peisaje, picturi pe numere pentru copii și nu numai.

Cât despre picturile pe numere pentru copii, acestea prezintă nivel de dificultate mic sau chiar mediu. În acest fel, micuții nu se vor plictisi pictând, având în vedere că spațiile în care trebuie pusă culoare sunt de dimensiuni mari.

Pictura pe numere poate fi o activitate recreativă chiar și în doi. Cei interesați sunt invitați să acceseze pictorulfericit.ro pentru a intra în contact cu toate modelele de picturi pe numere nou apărute.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pictorul Fericit și-a actualizat stocul de picturi pe numere - propune o activitate perfectă pentru orice vârstă!.
 Vizualizări articol: 1486 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Pictorul Fericit și-a actualizat stocul de picturi pe numere - propune o activitate perfectă pentru orice vârstă!5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei