Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 22 iun 2020 - Anul XXV, nr. 144 (7449)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9756 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6134 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Daniel Cadariu: Guvernul PNL a reluat proiectele de infrastructură blocate în guvernarea PSD

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Senatorul PNL de Suceava, Constantin Daniel Cadariu, a declarat că actuala guvernare liberală a reușit să repornească proiecte de infrastructură care au fost blocate de fostul Guvern PSD. Daniel Cadariu a dat ca exemplu șoseaua de centură a Sucevei, despre care a spus că începând din luna septembrie a anului trecut PSD s-a lăudat că a finalizat această investiție. ”Realitatea crudă, prezentată sâmbătă de ministrul Transporturilor, Lucian Bode, cu ocazia vizitei făcute în județul Suceava, arată că abia în acest an se va putea face recepția lucrărilor. PSD-iștii suceveni au încercat ca înaintea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale de anul trecut să aibă măcar o investiție finalizată și au pus în circulație un drum la care lucrarea nu era recepționată. Acum vedem că abia în 15 iulie se va recepționa tronsonul I și în octombrie tronsonul II, dacă și constructorul crește ritmul”, a spus Cadariu. El a adăugat că pe de altă parte se vede clar că la capitolul întreținere drumuri naționale, județul Suceava a primit în doar șapte luni de mandat al Guvernului PNL echivalentul sumelor primite în ultimii trei ani la un loc, fiind modernizați aproximativ 90 de kilometri de drumuri naționale.

De asemenea, Daniel Cadariu a spus că tot Guvernul PNL este cel care a lansat și va duce la îndeplinire și proiectele de drumuri de mare viteză care vor lega județul Suceava cu Ardealul și cu Bucureștiul, pentru că deja sunt spre final licitațiile pentru studiile de fezabilitate și proiectele tehnice. „Mă întreb cu ce obraz se prezintă cei din PSD Suceava în fața propriilor alegători când aceștia văd cu ochii lor viteza cu care se mișcă lucrurile în guvernarea PNL și blocajele din timpul guvernării PSD. Știm că PSD își dorește ca populația să rămână în sărăcie pentru a putea fi ușor manipulată prin ajutoare sociale și pomeni electorale. În schimb liberalii sunt deciși să facă lucruri concrete care să ducă la dezvoltarea zonei Bucovinei, a întregului județ, a fiecărui cetățean, astfel încât tot mai mulți dintre ei să ajungă la o independență financiară și să nu fie nevoiți să stea cu mâna întinsă și să depindă de ajutoare de stat”, a declarat senatorul PNL de Suceava. El a mai spus că tot actualul Guvern Orban a găsit și o formulă prin care investiții importante în infrastructura rutieră să poată fi preluate de autoritățile locale pentru a grăbi astfel realizarea drumurilor moderne și rapide. Daniel Cadariu și-a exprimat încrederea că dezvoltarea susținută a infrastructurii de transport se va face într-un ritm alert, „iar ceea ce părea un vis frumos, autostrăzile și drumurile expres, vor deveni realitate în guvernarea PNL”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Daniel Cadariu: Guvernul PNL a reluat proiectele de infrastructură blocate în guvernarea PSD.
 Vizualizări articol: 984 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Daniel Cadariu: Guvernul PNL a reluat proiectele de infrastructură blocate în guvernarea PSD0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei