Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mar 2020 - Anul XXV, nr. 72 (7377)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Precizări

Permisele suspendate nu se mai restituie fizic. Șoferii vor primi validare online pentru a conduce

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Serviciul de Poliție Rutieră Suceava a venit cu precizări importante legate de persoanele cărora le-au fost reținute permisele de conducere sau certificatele de înmatriculare și vor să-și recapete drepturile, după expirarea perioadei de suspendare.

Procedura a fost schimbată, astfel că,după expirarea perioadei de suspendare, titularii permiselor de conducere reținute vor trimite un e-mail la Serviciul Rutier Suceava, prin care vor solicita validarea dreptului de a conduce în evidențele informatice ale poliției, iar la e-mail vor atașa o copie după cartea de identitate personală. Respectivii vor aștepta confirmarea de validare a Serviciului Rutier, electronică, moment din care vor avea drept de a conduce în baza ei. Aceasta va înlocui o perioadă permisul de conducere.

De asemenea, utilizatorii autovehiculelor ale căror certificate de înmatriculare au fost reținute și care îndeplinesc condițiile de restituire. vor  prezenta la controlul efectuat dovada de reținere a certificatului de înmatriculare și documentul prin care se face dovada că au încetat motivele pentru care a fost reținut.

Referitor la prelungirea dovezilor de circulație eliberate în cadrul dosarelor penale, nu se vor mai elibera caziere auto, acestea putând fi solicitate direct de unitățile de parchet.

Orice alte cereri (ex: de reducere a perioadei de suspendare, de păstrare a permiselor de conducere emise de autorități străine etc.) vor fi înaintate la Serviciul Rutier Suceava prin e-mail, fax sau curierat.

Datele contact ale Serviciului Rutier Suceava sunt e-mailul circulatie@sv.politiaromana.ro, respectiv fax: 0230203683. Adresa poștală este municipiul Suceava, strada Universității, numărul 19.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Permisele suspendate nu se mai restituie fizic. Șoferii vor primi validare online pentru a conduce.
 Vizualizări articol: 1149 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Permisele suspendate nu se mai restituie fizic. Șoferii vor primi validare online pentru a conduce0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei