Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mar 2020 - Anul XXV, nr. 72 (7377)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Sprijin

Arhiepiscopia Sucevei a achiziţionat un aparat de testare Covid-19 şi peste 2.000 de teste

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor a achiziţionat, din fonduri proprii, un aparat de testare Covid-19, care va fi donat Spitalului Judeţean Suceava. Aparatul de testare pentru noul coronavirus este de tip PCR, va fi complet funcțional, Arhiepiscopia achiziționând și 2.000 de teste. Reprezentanţii Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților au transmis că arhiepiscopul ÎPS Pimen a semnat deja contractul pentru livrarea aparatului. Arhiepiscopia a achitat deja contravaloarea integrală a celor 2.000 de teste pentru Covid-19, precum și 50% din valoarea aparatului PCR.

Potrivit contractului, aparatul și testele trebuie livrate în 14 zile, însă există promisiunea ca acestea să ajungă la Suceava în maxim o săptămână. „Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, astăzi, Înaltpreasfințitul nostru Pimen a semnat un contract de achiziție a unor aparate de testare coronavirus. Precum și materiale pentru 2.000 de teste. Ele vor fi livrate în 8 zile. Toate vor fi donate Spitalului Județean Suceava”, a transmis Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, care a anunțat că intenția pentru perioada următoare este de a achiziționa și alte teste pentru depistarea infecțiilor cu noul coronavirus. Arhiepiscopia a luat această inițiativă din dorința de a veni în sprijinul Spitalului Județean Suceava și al populației din județ, „dat fiind faptul că parcurgem o perioadă de grea încercare”.

Trebuie spus că în cursul zilei de ieri, noul manager al Spitalului Județean Suceava, dr. Florin Filip, a transmis Arhiepiscopiei o scrisoare de acceptare a donației, aducând mulțumiri pentru această inițiativă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arhiepiscopia Sucevei a achiziţionat un aparat de testare Covid-19 şi peste 2.000 de teste.
 Vizualizări articol: 1444 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arhiepiscopia Sucevei a achiziţionat un aparat de testare Covid-19 şi peste 2.000 de teste0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei