Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mar 2020 - Anul XXV, nr. 72 (7377)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Alt caz Suceava?

Pacient în Secția de Boli Infecțioase Rădăuți: ”Timp de 26 de ore aici a fost o singură asistentă”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O pacientă internată la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Municipal Rădăuți a dezvăluit că au început să apară probleme serioase și în această unitate medicală. Motivul? Teama de infectare cu noul coronavirus care pare să fi cuprins o parte din personalul medical.

Femeia care este internată încă de săptămâna trecută a povestit că în Secția de Boli Infecțioase situația este dramatică.

”Ieri (n.a. – miercuri) a fost o singură asistentă pe secție, fără nici un medic. Miercuri seară, când trebuia să fie schimbată, i s-a spus că nu are cine veni în locul ei și i s-a transmis că ori rămâne până dimineață, ori închide secția. A stat până joi dimineață, dar a venit o altă asistentă abia la ora 10.00, iar un medic ceva mai târziu, care a făcut vizita și apoi a plecat și el. Acea asistentă a stat la serviciu 26 de ore, era terminată”, a relatat una dintre paciente.

Mai mult, pacienții spun că în secție au fost internați și pacienți confirmați cu COVID-19, numai că chiar dacă aceștia au fost transferați la alte spitale, atât personalul medical, cât și ceilalți bolnavi se tem pentru sănătatea lor.

”E strigător la cer ce se întâmplă la Rădăuți. Dacă nu au suficient personal medical să solicite ajutor, să nu se ajungă, Doamne ferește, ca la spitalul din Suceava. Și mie mi-au fost luate probe pentru a vedea dacă nu am fost infectată cu noul coronavirus și încă aștept să aflu care este realitatea”, este mesajul venit din Spitalul Municipal Rădăuți.

Am încercat să obținem și un punct de vedere al managerului Spitalului Municipal Rădăuți, Traian Andronachi, însă acesta nu a putut fi contactat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pacient în Secția de Boli Infecțioase Rădăuți: ”Timp de 26 de ore aici a fost o singură asistentă”.
 Vizualizări articol: 5069 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Pacient în Secția de Boli Infecțioase Rădăuți: ”Timp de 26 de ore aici a fost o singură asistentă”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei