Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mar 2020 - Anul XXV, nr. 72 (7377)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ce se întâmplă?

”Soția mea, asistentă la Boli Infecțioase, a fost testată de două ori. Nici acum nu a primit nici un rezultat”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un soț disperat își strigă revolta din locuința unde stă izolat de câteva zile împreună cu copilul de 7 ani. Soția sa este asistentă la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava, iar de aproximativ 10 zile trăiește un adevărat coșmar.

Bărbatul a povestit în exclusivitate pentru ”Monitorul de Suceava” care este situația și că se teme pentru viața sa, a soției și a copilului minor.

”Soția mea, asistentă la Boli Infecțioase, a fost testată de două ori. Prima dată joi, pe 19 martie, a doua oară duminică, pe 22 martie. Nici acum nu a primit nici un rezultat. Credem că probele au venit dar sunt ținute secrete. Până ieri soția nu a avut nici un simptom, dar azi dimineață, înainte de a intra în tură, mi-a spus că o doare capul și este epuizată. Vă dați seama în ce stres trăim cu toții”, a mărturisit bărbatul.

El a mai menționat că în acest moment, personalul medical are echipamente de protecție, dar în primele zile situația nu a stat deloc așa. În plus, medicamentele pe care le primesc cei care au grijă de pacienți sunt aproape inexistente. ”În ultimele trei zile a primit o singură pastiluță. Asta e tot ce au primit de la spital. Mai mult, nu prea ai cu cine vorbi. Oamenii de acolo, de la Boli Infecțioase, se simt abandonați”, a mai precizat soțul asistentei.

Acesta spune că a anunțat medicul de familie, Poliția Locală, iar la DSP Suceava a sunat de cel puțin 20 de ori în ultimele 3 zile, fără a reuși să intre în contact cu cineva de acolo.

”Dacă soția nu se va simți rău, probabil că va mai merge o zi la muncă, dar apoi am decis să intrăm în izolare și tocmai de aceea vrem să anunțăm DSP-ul. Nu vrem să se spună că a fugit de la muncă, din fața greutăților, dar trebuie să ne protejăm și noi. Avem un copil de 7 ani, care trebuie să trăiască alături de mama lui”, este strigătul unui tată sucevean.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Soția mea, asistentă la Boli Infecțioase, a fost testată de două ori. Nici acum nu a primit nici un rezultat”.
 Vizualizări articol: 960 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
”Soția mea, asistentă la Boli Infecțioase, a fost testată de două ori. Nici acum nu a primit nici un rezultat”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei