Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mar 2020 - Anul XXV, nr. 72 (7377)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În creștere

Suceava are confirmate 214 cazuri de COVID-19. Cifra va crește fără echivoc

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Aseară, la ora 20.00, în județul Suceava erau confirmate 214 cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19, dintr-un total de 1.029 la nivel național.  Anunțul a fost făcut de prefectul de Suceava, Alexandru Moldovan, la postul de televiziune Digi24, și apoi confirmat pentru Monitorul de Suceava.

În felul acesta, Suceava este, de departe, județul cu cea mai mare rată a infectării cu noul coronavirus. Practic, 20% din persoanele diagnosticate pozitiv sunt din județul Suceava, ceea ce ne plasează pe harta roșie a României. Situația este într-o permanentă dinamică, iar cifrele pe care le veți citi acum vor cunoaște schimbări substanțiale pentru că alte câteva sute de teste prelevate de la persoane din județul Suceava urmau să fie analizate și transmise aseară sau astăzi dimineață. Potrivit prefectului Alexandru Moldovan, se așteptau rezultate pentru cel puțin 250 de persoane, ceea ce ar putea însemna o creștere semnificativă a numărului de cazuri de persoane infectate cu COVID-19 în județul Suceava.

Mai grav este că din cazurile deja confirmate aproape jumătate sunt cadre medicale, ceea ce diminuează foarte mult din forța de combatere și tratare a pandemiei cu noul coronavirus.

Tot potrivit datelor de la ora 20.00, în România erau consemnate 18 cazuri de deces din cauza coronavirusului și, din păcate, 8 erau înregistrate în cazul unor persoane din județul Suceava. Această cifră ar putea crește, mai ales că ieri două persoane au decedat la Secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava fiind suspecte de infectare cu coronavirus. În cazul în care testele vor confirma acest aspect, bilanțul negru de la Suceava va crește.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceava are confirmate 214 cazuri de COVID-19. Cifra va crește fără echivoc.
 Vizualizări articol: 1507 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Suceava are confirmate 214 cazuri de COVID-19. Cifra va crește fără echivoc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei