Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mar 2020 - Anul XXV, nr. 72 (7377)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rădăuți

Hotelul The Gerald’s își încheie activitatea hotelieră

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Hotelul de patru stele The Gerald’s, amplasat în Rădăuți, se va închide la finalul lunii martie 2020, potrivit unui comunicat de presă. Criza actuală cauzată de COVID-19, previziunile negative pentru sectorul turismului și stagnarea dezvoltării economice din regiune au condus la această decizie. Se caută soluții acceptabile din punct de vedere social pentru angajații hotelului.

Hotelul The Gerald’s deschis în Rădăuți, în anul 2007, este amplasat în apropierea parcului municipal și al primăriei. Este unul dintre cele mai bune hoteluri din nordul României și oferă facilități și servicii de înaltă clasă în special turiștilor veniți din străinătate, tur-operatorilor și persoanelor care călătoresc în interes de afaceri. Cu toate acestea, condițiile-cadru generale pentru un astfel de business, în această regiune, nu au fost satisfăcătoare de ani buni și hotelul a cunoscut o scădere substanțială a numărului de persoane care călătoresc în interes de afaceri. Situația economică din nordul României, în general încordată, și restricțiile de călătorie la nivel mondial cauzate de criza COVID-19 au dus la o prognoză pesimistă pentru viitor. În consecință, hotelul își închide activitatea la sfârșitul lunii martie 2020 și a informat autoritățile locale despre această decizie. Chiriașii comerciali, aflați în clădire, nu sunt afectați de această decizie. Conducerea hotelului The Gerald’s caută soluții potrivite pentru fiecare dintre angajații săi. În decursul acestei săptămâni vor avea loc discuții individuale.

„Regretăm că a trebuit să luăm această decizie, dar suntem siguri că vom găsi soluții reciproc agreate și acceptabile din punct de vedere social pentru fiecare dintre angajații noștri”, a declarat Christian Hörburger, director general. „Vom analiza împreună cu municipalitatea ceea ce trebuie făcut cu această locație și ce concept este potrivit pentru ca, în viitor, această unitate să fie utilizată cu succes economic”, a încheiat Hörburger.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hotelul The Gerald’s își încheie activitatea hotelieră.
 Vizualizări articol: 1296 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hotelul The Gerald’s își încheie activitatea hotelieră0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei