Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 mar 2020 - Anul XXV, nr. 72 (7377)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Bogdan Gheorghiu: România gestionează corect și eficient această criză, în măsura parametrilor naturali

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministrul Culturii, deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu, consideră că în acest moment respectarea regulilor este vitală, fiind necesară stoparea de urgență a tuturor campaniilor de dezinformare, care fac cel mai mare rău acum. Bogdan Gheorghiu a subliniat faptul că România gestionează corect și eficient această criză, în măsura parametrilor naturali. „Am adoptat măsuri drastice cu mult înaintea altor țări, măsuri care își vor dovedi în final eficiența. Așa cum spunea dr. Streinu Cercel, situația de la Suceava și din alte spitale din țară reprezintă un accident epidemiologic natural și care era de așteptat! Suntem județul cu cel mai mare număr de persoane care lucrează în țările grav afectate. Era firesc să caute refugiu acasă. Faptul că unii au mințit...vom reflecta după”, a spus Gheorghiu. El a arătat că Spania are unul dintre cele mai eficiente sisteme medicale la nivel mondial și totuși e total depășită de violența pandemiei de coronavirus. Bogdan Gheorghiu a mai declarat că cei care acum arată cu degetul, care caută vinovați, cei care speculează capital politic, cei care răspândesc panica, cei care nu se supun regulilor vor răspunde în fața legii, a societății și în fața lui Dumnezeu. „Este momentul să vorbim doar dacă avem ceva bun de spus, este momentul solidarității, este momentul în care Suceava trebuie să demonstreze că are capacitatea de a gestiona orice situație! Noi nu ne plângem, noi rezolvăm! Mă înclin în fața medicilor, care sunt un exemplu și pe care unii i-au expus atât pericolului, cât și oprobriului public”, a spus Gheorghiu. În același timp, ministrul Culturii le-a transmis însănătoșire grabnică tuturor celor care sunt bolnavi de COVID-19. „Domnului președinte Gheorghe Flutur, întregii conduceri județene, tuturor celor bolnavi le urez însănătoșire grabnică, pentru că e nevoie de ei, deși știu că inclusiv din spital fac administrație de criză. Gândiți-vă la asta. Sunt oameni bolnavi pe umerii cărora apasă găsirea soluțiilor”, a transmis Bogdan Gheorghiu. El a adăugat că de partea cealaltă, îi vede pe unii foarte sănătoși, ceea ce le dorește în continuare, care însă împrăștie ură și panică fără discernământ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bogdan Gheorghiu: România gestionează corect și eficient această criză, în măsura parametrilor naturali.
 Vizualizări articol: 1365 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Bogdan Gheorghiu: România gestionează corect și eficient această criză, în măsura parametrilor naturali1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei