Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 151 (7152)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fonduri europene

Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a semnat contractul pentru reabilitarea căminului de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a semnat, la finalul săptămânii trecute, contractul de finanţare pentru proiectul de reabilitare a căminului pentru elevi de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”. Cătălin Coman a precizat că proiectul are o valoare de 2,5 milioane de lei şi este finanţat din fonduri europene, prin Programul Operaţional Regional, cofinanţarea Primăriei Fălticeni fiind de doar 2% din valoare. Coman a precizat că proiectul este unul amplu şi include reabilitarea acoperişului, înlocuirea tâmplăriei exterioare şi interioare, anveloparea termică exterioară, reabilitarea instalaţiei termice şi reabilitarea instalaţiei electrice. „Este un cămin pentru elevi care va oferi la finalul proiectului aproximativ 90 de locuri de cazare, într-un spaţiu modern. Colegiul Tehnic <Mihai Băcescu> are foarte mulţi elevi din jurul municipiului Fălticeni care doresc spaţii de cazare moderne pentru a putea învăţa în condiţii optime. Iar începând de anul şcolar viitor Colegiul Tehnic <Mihai Băcescu> va putea oferi aceste condiţii deosebite pentru elevii din afara municipiului Fălticeni”, a declarat Cătălin Coman. Primarul din Fălticeni a precizat că termenul de finalizare al proiectului este de 12 luni.

Pe de altă parte, el a precizat că Primăria Fălticeni a obţinut finanţări europene, prin POR, pentru alte două proiecte care vor fi realizate la unităţi de învăţământ din acest municipiu.

Cătălin Coman spus că prin POR, axa prioritară 3 – Creşterea eficienţei energetice în clădirile publice, Primăria Fălticeni a obţinut finanţare pentru proiectul „Reabilitarea termică a Şcolii Gimnaziale <Ioan Ciurea>”. Cătălin Coman a spus că pentru acest proiect finanţarea europeană este de aproape 4,15 milioane de lei. De asemenea, el a arătat că prin aceeaşi axă s-a obţinut o finanţare de 2,723 milioane de lei pentru reabilitarea termică a cantinei Colegiului Naţional „Nicu Gane”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a semnat contractul pentru reabilitarea căminului de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”.
 Vizualizări articol: 1290 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul din Fălticeni, Cătălin Coman, a semnat contractul pentru reabilitarea căminului de la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei