Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 2 iul 2019 - Anul XXIV, nr. 151 (7152)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   8 imagini |   ø fişiere video

Sport şi caritate

Câştigătorii semimaratonului urban umanitar la OSF Start Bucovina 2019

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

„Semimaratonul de fapte bune”, la OSF Start Bucovina, care s-a desfăşurat, duminică, pe traseul esplanada Casei Culturii – strada Ștefan cel Mare – magazin Bucovina – policlinică – strada Mihai Viteazul – strada Nicolae Bălcescu – retur, a fost câştigat de Costinel Dascălu, la cursa de 5 km, de Mihaela Cotonogu şi Andrei Gafița la cursa de 10 km, Gabriela Doroftei şi Silviu Nicolae Marmeliuc la cursa de 21 de km. Pe locurile II şi III s-au clasat Cristian Ursaciuc şi Mihai Tudosan, la 5 km; Elena Avasilichioaiei – Cătălin Suhani şi Daniela Moroşanu – Ferenc Domahidi, la 10 km;  Iosif Bobiş – Roxana Ciobanu, Maria Burlacu – Ștefan Turluianu, la 21 de kilometri. Radu Alexa, de la Fundația Comunitară Bucovina, unul dintre organizatori, alături de Asociația Help and Advice, a afirmat că cel mai în vârstă dintre alergători a fost Vasile Frigură, de 56 de ani.

La semimaraton au participat 160 de alergători, iar organizarea OSF Start Bucovina a implicat cheltuieli în valoare de 22.000 de lei. Premiile oferite câștigătorilor și participanților la OSF Start Bucovina au fost în valoare de 4.300 de lei.

Daniela Moroşanu, câștigătoarea locului III la cursa de 10 km, și-a donat suma primită ca premiu pentru susținerea înființării Fundației Comunitare Bucovina

Startul primei ediții a „Semimaratonului faptelor bune”, organizat sub egida OSF Global Services, a fost dat de viceprimarul Sucevei Lucian Harşovschi. El a spus că Primăria Suceava a acordat tot sprijinul logistic pentru desfăşurarea în bune condiții a acestui eveniment sportiv. „Susținem activitatea sportivă, chiar dacă unii suceveni se mai supără pe noi pentru că se blochează traficul. Reafirm că suntem deschişi la astfel de inițiative”, a mai spus Lucian Harşovschi.

OSF Start Bucovina este o cursă urbană în care s-a alergat pentru susținerea tinerilor sportivi talentați şi cu situații financiare precare. Banii strânşi, 8000 de lei, vor fi folosiți pentru înfiinţarea Fundației Comunitare Bucovina,pentru crearea unui fond de burse pentru susținerea secției de box din cadrul Clubului Sportiv Municipal Suceava, pentru ”Bicicleta de fapte bune a lui Radu"şi pentru susținerea sportivului de performanţă Dumitru Vicol.Radu Alexa participă la maratoane internaționale, iar din acest an, acesta este decis să participe și la evenimente de ciclism tocmai pentru a reprezenta și milita pentru integrarea persoanelor cu dizabilități în comunitate, având nevoie de un handbike cu o valoare aproximativă de 1000 de euro. Dumitru Vicol, un tânăr de 22 de ani, înregistrat la CSM Suceava, este campion național la seniori și U22 în 2018, Best boxer Golden Gong Macedonia 2018, iar de anul acesta a reuşit să pășească în Liga de profesioniști a României.

Taxa de participare, în funcție de momentul înscrierii, a fost între 60-100 de lei la semimaraton şi crosul de 10 km şi între 25 şi 50 de lei la crosul de 5 km.

Premiile au fost 600, 300 şi 200 de lei pentru ocupanții primelor trei locuri la semimaraton şi 100 de lei pentru cel mai vârstnic participant; 350, 250 şi 150 de lei la cursa de 10 km; 250, 150 şi 100 de lei la cursa de 5 km. Toți câştigătorii au primit şi cupe şi medalii.

Evenimentul nu ar fi fost posibil fără sprijinul sponsorilor Decathlon România, Institutul Bucovina, Spartan, Răgaz, Delaco și al partenerilor: Primăria municipiului Suceava, Poliția locală Suceava, Poliția municipiului Suceava, Jandarmeria municipiului Suceava, Asociația Județeană Sportul pentru toți, cât și al tuturor partenerilor media.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Câştigătorii semimaratonului urban umanitar la OSF Start Bucovina 2019.
 Vizualizări articol: 1490 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Câştigătorii semimaratonului urban umanitar la OSF Start Bucovina 20190.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei