Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 27 (6737)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Dosar penal

Băut şi fără permis, un tânăr a încercat să scape de poliţişti la adăpostul întunericului

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr  în vârstă de 18 ani, aflat la volanul unui autoturism, a încercat să scape de vigilenţa poliţiştilor şi să se facă nevăzut, pe un drum secundar din comuna Frumosu. Identificat de poliţişti, tânărul a încercat la început să-i mintă, că nu el a fost la volanul maşinii, însă până la urmă şi-a recunoscut fapta, alegându-se cu un dosar penal.

Incidentul s-a petrecut în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01.20, în timp ce poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Vama supravegheau traficul pe drumul judeţean DJ 176, în comuna Frumosu. La un moment dat, în raza vizuală a poliţiştilor a apărut un autoturism VW Bora, care a ieşit de pe drumul comunal Dragoşa, iar la vederea semnalelor luminoase ale autospecialei de poliţie, a virat imediat spre stânga, ieşind de pe şosea şi oprind pe marginea drumului cu farurile stinse. Cel de la volan a fost identificat ca fiind un tânăr în vârstă de 18 ani, din comuna Frumosu, care în primă fază le-a spus poliţiştilor că nu el conducea autoturismul, ci un prieten al acestuia aflat pe scaunul din dreapta. În cele din urmă şi-a recunoscut fapta, relatând faptul că a vrut să evite întâlnirea cu maşina de poliţie, întrucât nu are permis de conducere. În urma verificării actelor celui aflat la volan, prin intermediul angajaţilor Poliţiei municipiului Câmpulung Moldovenesc, s-a stabilit că tânărul nu posedă permis de conducere. Poliţiştii au constatat apoi că acesta mirosea a alcool şi l-au testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru care el a fost sancţionat contravenţional. Pe numele său a fost întocmit şi un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice, fără permis de conducere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băut şi fără permis, un tânăr a încercat să scape de poliţişti la adăpostul întunericului.
 Vizualizări articol: 1813 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Băut şi fără permis, un tânăr a încercat să scape de poliţişti la adăpostul întunericului5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei