Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 feb 2018 - Anul XXIII, nr. 27 (6737)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Patimile lui Hagi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

S-a urnit căruţa campionatului nostru şi recunosc, fără să fie nevoie să fiu picat cu ceară, că mi-a fost puţin dor. Probabil că o să-mi treacă repede, dar deocamdată aşa stau lucrurile. Fără a cuprinde şi meciurile de duminică şi luni, deci nici derby-ul Dinamo-Craiova, pot spune că Iaşiul a luat faţa tuturor. Victorie cu 4-0 în deplasare, la Voluntari, echivalentă cu cea mai drastică înfrângere a băieţilor lui Niculescu, un antrenor cunoscut pentru pragmatismul echipelor pregătite de el (aşa au şi reuşit ”voluntarii” să câştige cele două trofee, Cupa şi Supercupa). Profitând şi de egalul dintre Viitorul şi Astra, ieşenii s-au poziţionat bine pentru un sprint pe finalul sezonului regulat, mai ales că primesc acasă două echipe rivale, Botoşani şi Viitorul. Apropo de echipa lui Gică Hagi, aceasta s-a reinventat iarăşi, dar n-o văd prea bine dacă nu câştigă etapa viitoare la ultima clasată, întrucât încheie cu două adversare cu care se află în luptă directă pentru play-off. Poate să-i ajute Hagi cel mic din teren, căci cu Astra a avut şi niţel ghinion. Orice s-ar zice, în echipă nu îşi face loc pe pile. Din păcate, taică-său este foarte nefericit, parcă nu se poate bucura de ce are, altfel nu-mi pot explica aceste izbucniri din conferinţele de presă. Sunt chiar contraproductive, nu-i ajută nici lui, nici echipei, aruncă în stânga şi-n dreapta reproşuri la persoana a doua, de parcă oamenii ăia aflaţi acolo îşi câştigă pâinea criticându-l pe el! La un moment dat, chiar a spus că e făcut analfabet, deci înseamnă că-l afectează mai mult decât credem glumele făcute pe seama unor expresii de-ale sale. Şi eu m-am amuzat uneori, ca şi mulţi alţii care o fac, dar cu simpatie, căci nu se poate uita de numele cui este legată cea mai fericită perioadă din istoria echipei naţionale. Din punct de vedere al exprimării, mai blamabili mi se par alţii care sunt vorbitori nativi, în timp ce Hagi a vorbit în casă armâneşte până s-a dus la şcoală!

A fost şi victoria celor de la FCSB la Mediaş, noroc cu axa Budescu-Alibec, altceva cu greu a putut sări în ochi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patimile lui Hagi.
 Vizualizări articol: 1426 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Patimile lui Hagi5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei