Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 oct 2017 - Anul XXII, nr. 233 (6649)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nemaiîntâlnit

Un şofer care a fugit de poliţie a primit 15 amenzi şi i s-a suspendat permisul 300 de zile

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 22 de ani, care conducea un Mercedes, a încasat un număr record de amenzi şi i s-a suspendat permisul de conducere pentru 300 de zile, după ce a fugit de autospeciala poliţiei de la Dorneşti şi până la Grăniceşti, unde i s-a pierdut urma. În timpul urmăririi, şoferul de 22 de ani a fost înregistrat de radar cu viteză excesivă, dar şi în timp ce depăşea pe linia continuă. Poliţiştii i-au aplicat şoferului amenzi pentru toate abaterile constatate. Aşa se face că tânărul a încasat 15 amenzi, în valoare de aproape 10.000 de lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 300 de zile, un adevărat record cel puţin pentru judeţul Suceava. 

Pe 6 octombrie, în jurul orei 12.45, un echipaj de la Compartimentul Rutier al Poliţiei municipiului Rădăuţi acţiona pe DN 17A, pe raza comunei Dorneşti, cu aparatul radar. La un moment dat, dinspre municipiul Rădăuţi a fost înregistrat un Mercedes-Benz care rula cu 73 de kilometri la oră în localitate.

Şoferul nu a oprit, deşi iniţial a redus viteza, după care a demarat în trombă.

Fugarul şi-a continuat drumul în viteză şi a ieşit pe E 85, spre Grăniceşti.

Având avantajul vitezei şi al maşinii, şoferul şi-a pierdut urma de autospeciala poliţiştilor rutieri, iar la Grăniceşti a intrat pe drumuri secundare.

În timpul urmăririi, radarul a înregistrat video multiple depăşiri neregulamentare ale şoferului fugar, dar şi depăşiri ale limitelor de viteză. La un moment dat, în timpul urmăririi, şoferul a fost înregistrat cu viteza de 142 de kilometri la oră.

Totodată, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul marca Mercedes-Benz nu avea inspecţie tehnică periodică şi nici poliţă de asigurare obligatorie valabile. 

Poliţiştii au reuşit să stabilească despre ce maşină este vorba abia acum două zile, ulterior posesorul maşinii fiind chemat la sediul Poliţiei municipiului Rădăuţi pentru a fi audiat.

Şoferul a fost identificat în persoana lui Isac B., în vârstă de 22 de ani, din comuna Grăniceşti. Acesta a recunoscut toate contravenţiile constatate.

După ce au adunat toate contravenţiile, poliţiştii au dat 15 amenzi, cele mai multe pentru depăşiri pe linia continuă. Restul amenzilor au fost date pentru depăşirea limitelor de viteză, neoprire la semnalul agentului de poliţie, lipsă RCA şi lipsă ITP.

În total, s-a ajuns la amenzi în valoare de 9.570 de lei.

Comisarul Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, a declarat că s-a luat şi măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule pe o perioadă de 300 de zile. Practic, este vorba de suspendări multiplicate, fiecare pentru depăşiri neregulamentare, respectiv viteză excesivă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un şofer care a fugit de poliţie a primit 15 amenzi şi i s-a suspendat permisul 300 de zile.
 Vizualizări articol: 3606 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Un şofer care a fugit de poliţie a primit 15 amenzi şi i s-a suspendat permisul 300 de zile5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de toamnă (fără sterilizare) Este o foarte gustoasă și aspectuoasă combinație de legume, plină de vitamine și ușor de făcut și de păstrat. De fapt, de fiecare dată această salată poate ieși diferit, pentru că putem alege diferite combinații de legume. Întotdeauna va fi... Citeşte