Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 oct 2017 - Anul XXII, nr. 233 (6649)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Deutsche Sprachdiplom

70 de elevi de la Colegiul „Petru Rareș” au obţinut certificate de atestare a competenţelor în limba germană

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Colegiul Naţional „Petru Rareş”Suceava a avut loc, la începutul acestei săptămâni, festivitatea de acordare a certificatelor de atestare a cunoştinţelor de limba germanăDeutsche Sprachdiplom (DSD 1) elevilor care au promovat examenul amintit.

Cei care au obţinut certificatele de atestare a competenţelor lingvistice au fost felicitaţi de directoarea adjunctă a instituţiei - Anca Greculeac, de Antonia Maria Gheorghiu - directoarea Forumului Democrat German din Suceava, și de profesorii de germană ai colegiului.

Diplomele au fost înmânate de Laura Grünewald, șefa secţiei de presă şi cultură a Ambasadei Germaniei și de Fabrice Liesegang, coordonatorul cadrelor didactice din Germania pentru România şi Republica Moldova. Activitatea a cuprins și un moment muzical interpretat de Medeea Soroceanu.

Deutsches Sprachdiplom (DSD) este un examen de limba germană recunoscut la nivel internaţional, care atestă competenţe lingvistice.

DSD este un proiect comun al Guvernului Federal al Germaniei și al landurilor germane.

Diploma de cunoscător al limbii germane are o istorie de peste 40 de ani, vizând transmiterea și consolidarea limbii germane. Diploma are o recunoaștere internaţională. Nu este valabilă doar în Germania pentru continuarea studiilor, ci şi în tot spaţiul european, anglo şi latino-american şi chiar în spaţiul asiatic.

Pe baza acestei diplome se poate elibera atestat de traducător (autorizat) sau translator. Ea este recunoscută de toate universităţile din România și este cerută ca și condiţie obligatorie pentru obţinerea unei burse de studiu în spaţiul german. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 70 de elevi de la Colegiul „Petru Rareș” au obţinut certificate de atestare a competenţelor în limba germană.
 Vizualizări articol: 1697 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
70 de elevi de la Colegiul „Petru Rareș” au obţinut certificate de atestare a competenţelor în limba germană5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de toamnă (fără sterilizare) Este o foarte gustoasă și aspectuoasă combinație de legume, plină de vitamine și ușor de făcut și de păstrat. De fapt, de fiecare dată această salată poate ieși diferit, pentru că putem alege diferite combinații de legume. Întotdeauna va fi... Citeşte