Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 oct 2017 - Anul XXII, nr. 233 (6649)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Pus sub acuzare

Bărbat din Borşa, arestat în cazul celor doi cerbi braconaţi, găsiţi într-o maşină, la Cârlibaba

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Borşa, a fost arestat preventiv pentru braconaj, fiind vorba de cazul de la finele lunii august a acestui an, când un silvicultor a găsit doi cerbi împuşcaţi în fondul forestier din comuna Cârlibaba.

În noaptea de 23 spre 24 august a.c., pe fondul de vânătoare nr. 15 Valea Bistriţei, gestionat de Direcţia Silvică Suceava prin Ocolul Silvic Cârlibaba, un silvicultor a sesizat prezenţa unui autoturism de teren în care erau doi cerbi împuşcaţi.
În urma alertei declanşate şi a verificărilor făcute în teren de  poliţişti, în maşina intrată în pădure au fost descoperiţi doi cerbi tineri, de 1-2 ani, de aproximativ 100 de kilogram fiecare, împuşcaţi.

În fondul de vânătoare a fost găsit şi un cetăţean din Borşa, care a încercat să convingă că el nu are nici o legătură cu respectiva maşină, ci se află la cules de bureţi.

Poliţiştii nu au putut să ia măsuri prea severe împotriva sa atunci, autoturismul nefiind pe numele său, iar probatoriul fiind subţire.

Ulterior, la începutul lunii septembrie, poliţiştii suceveni au organizat, în baza mandatelor emise de instanţă, nouă percheziţii domiciliare, toate la Borşa. Atunci,  anchetatorii au ridicat muniţie, accesorii şi componente specifice vânătorii, un trofeu, carne, posibil de vânat, şi staţii emisie-recepţie, de la trei suspecţi.

În această săptămână, pe 10 octombrie, a urmat o nouă percheziţie la Borşa, la domiciliul lui Paul Florin Danciu, în vârstă de 41 de ani. La percheziţie, poliţiştii au ridicat o nouă cantitate de carne de vânat. Se pare că între timp anchetatorii au obţinut şi alte probe ale implicării sale în actul de braconaj de la Cârlibaba, astfel că l-au pus direct sub acuzare. 

În aceste condiţii, bărbatul a fost reţinut şi prezentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei în faţa judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă.

Instanţa a admis propunerea şi arestarea inculpatului pentru 30 de zile.

Bărbatul are posibilitatea de a contesta măsura arestării preventive şi se bucură de prezumţia de nevinovăţie, până la o decizie definitivă a instanţelor de judecată.

Nu este exclus ca în acest caz să urmeze şi alte puneri sub acuzare şi chiar reţineri. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat din Borşa, arestat în cazul celor doi cerbi braconaţi, găsiţi într-o maşină, la Cârlibaba.
 Vizualizări articol: 2936 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bărbat din Borşa, arestat în cazul celor doi cerbi braconaţi, găsiţi într-o maşină, la Cârlibaba0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de toamnă (fără sterilizare) Este o foarte gustoasă și aspectuoasă combinație de legume, plină de vitamine și ușor de făcut și de păstrat. De fapt, de fiecare dată această salată poate ieși diferit, pentru că putem alege diferite combinații de legume. Întotdeauna va fi... Citeşte