Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 oct 2017 - Anul XXII, nr. 233 (6649)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Delincvenţă juvenilă

Cinci minori puşi sub acuzare pentru furturi din locuinţe

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În ultimele două zile poliţiştii au intensificat activităţile investigative şi de cercetare penală în mai multe cauze de furt, efectuând percheziţii şi recuperând o mare parte din bunurile sustrase. Cercetările întreprinse de aceştia au dus la elucidarea câtorva cazuri de furt, avându-i ca protagonişti pe câţiva minori care au acţionat în ultima perioadă în mai multe localităţi din judeţ.

Cercetările privind comiterea unor furturi din câteva locuinţe din comuna Putna, comise în noaptea de 4 spre 5 septembrie 2017, au dus la emiterea unor mandate de percheziţii la domiciliile unor minori de 16 şi 17 ani, ambii din oraşul Vicovu de Sus. La acţiunea care a avut loc marţi dimineaţă au participat poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Gălăneşti, precum şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Suceava. Cu ocazia percheziţiilor efectuate, au fost identificate mai multe lucruri furate care făceau obiectul cercetărilor, între care două motoferăstraie, şase cămăşi cu motive tradiţionale şi patru telefoane mobile, tânărul de 16 ani fiind identificat la domiciliu şi audiat. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţii infracţionale a celor doi minori şi soluţionarea procedurală a cauzelor.

Alte cercetări efectuate de poliţişti, privind un furt comis la data de 8 august din locuinţa unei femei de 51 de ani, din municipiul Suceava, au dat de urmele a trei tineri suspecţi, cu vârste între 16 şi 28 de ani, toţi din Suceava. În urma acţiunilor întreprinse de poliţişti, omare parte din bunurile sustrase, respectiv un televizor şi un sistem audio, au fost recuperate şi predate femeii, paguba de 1.500 de lei fiind recuperată în parte. Faţă de unul dintre suspecţi, o tânără de 28 de ani, s-a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 ore, aceasta fiind introdusă în arestul IPJ Suceava. În timpul zilei de miercuri, cercetările întreprinse de poliţişti privind un furt comis cu o seară în urmă din locuinţa unui bărbat de 39 de ani, din Câmpulung Moldovenesc, au dus la stabilirea autorului furtului, un tânăr de 16 ani, din comuna Fundu Moldovei. De la acesta poliţiştii au recuperat o tabletă furată, iar în urma deciziei procurorului de caz adolescentul va fi cercetat în stare de libertate pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci minori puşi sub acuzare pentru furturi din locuinţe.
 Vizualizări articol: 1745 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Cinci minori puşi sub acuzare pentru furturi din locuinţe5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de toamnă (fără sterilizare) Este o foarte gustoasă și aspectuoasă combinație de legume, plină de vitamine și ușor de făcut și de păstrat. De fapt, de fiecare dată această salată poate ieși diferit, pentru că putem alege diferite combinații de legume. Întotdeauna va fi... Citeşte