Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 oct 2017 - Anul XXII, nr. 233 (6649)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9759 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6361 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dezvoltare

Dorna Medical îşi extinde activitatea în judeţul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Dorna Medical, una dintre cele mai importante companii din judeţul Suceava, îşi extinde activitatea în judeţ. Din dorinţa de a oferi pacienţilor săi servicii medicale la standarde înalte de calitate, Dorna Medical şi-a extins aria de activitate în mai multe locaţii din judeţ. Managerul companiei Dorna Medical, Roman Boca, a anunţat că în municipiul Suceava va fi deschis un cabinet de boli infecţioase care va avea contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate. „Aşa cum i-am învăţat pe pacienţii noştri, suntem mereu în priză şi facem lucruri interesante şi benefice pentru toţi pacienţii. La Suceava, acum, în perioada asta, vom deschide un cabinet de boli infecţioase şi este foarte important că vom intra în contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate. Cred că este primul cabinet de infecţioase care are contract cu Casa de Asigurări. Vom anunţa la timpul oportun când se semnează contractul, dar asta este intenţia noastră, şi noi sperăm că se va întâmpla. De asemenea, tot la Suceava, pe str. Universităţii nr. 19, am deschis un cabinet de ginecologie care este funcţional. Avem deja un cabinet de ecografie, cu un medic radiolog tânăr, tot în cadrul spaţiului din Universităţii nr. 19”, a explicat managerul societăţii, Roman Boca.

El a subliniat faptul că după ce Dorna Medical şi-a completat oferta medicală în municipiul Fălticeni cu un centru performant de imagistică de înaltă performanţă – RMN, în politica de dezvoltare pentru perioada următoare sunt programate investiţii majore şi în municipiul Rădăuţi, unde va fi deschis un centru asemănător.

De precizat că Centrul de imagistică Dorna Medical din Fălticeni este dotat cu cel mai modern şi avansat RMN existent la ora actuală, astfel încât pacienţii care vor apela la serviciile noului centru vor beneficia de diagnostice foarte precise oferite în timp optim. Mai mult, toţi cei care efectuează în această lună examinări RMN la centrul din Fălticeni beneficiază şi de o reducere de 10% din preţul de listă.

„La Fălticeni centrul de imagistică a început să funcţioneze pe făgaşul normal. Vreau să-i anunţ pe toţi cei care au încredere în serviciile noastre că la centrul din Fălticeni, Dorna Medical va oferi o reducere de 10% din valoarea totală a investigaţiei pentru cei care solicită un RMN”, a declarat managerul Dorna Medical.

 

Dorna Medical organizează în mod frecvent campanii umanitare

Pe de altă parte, Roman Boca a amintit şi faptul că Dorna Medical organizează în mod frecvent campanii umanitare, astfel încât graţie sprijinului voluntar oferit de această companie, pe data de 28 octombrie a.c., la Vatra Dornei se va desfăşura o campanie de recoltare de sânge pentru centrul de transfuzii Suceava, în condiţiile în care stocul acestei instituţii înregistrează un deficit la toate grupele sanguine.

„Ca o informare, cu mulţi ani în urmă, Dorna Medical a început, şi continuăm şi acum, campaniile de recoltare de sânge pentru Centrul de Transfuzii Suceava. Vreau să-i anunţ pe toţi că la Vatra Dornei, pe 28 octombrie va fi o zi de recoltare de sânge pentru centrul de transfuzii. Îi îndemnăm pe toţi cei care doresc să doneze sânge şi care vor să vină în sprijinul pacienţilor, care nu au grupele specifice în spitale, să vină să facă o faptă umanitară deosebită pentru cei care sunt în mare necaz”, a spus Roman Boca.

Nu în ultimul rând, trebuie spus că laboratoarele Dorna Medical lucrează la cele mai înalte standarde de calitate, fiind dotate cu aparatură de ultimă generaţie, cu sisteme informatice ultraperformante care pot asigura o extraordinară acurateţe a rezultatelor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dorna Medical îşi extinde activitatea în judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 3724 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Dorna Medical îşi extinde activitatea în judeţul Suceava4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Salată de toamnă (fără sterilizare) Este o foarte gustoasă și aspectuoasă combinație de legume, plină de vitamine și ușor de făcut și de păstrat. De fapt, de fiecare dată această salată poate ieși diferit, pentru că putem alege diferite combinații de legume. Întotdeauna va fi... Citeşte