Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 sep 2017 - Anul XXII, nr. 214 (6630)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Noi dezvăluiri

Suceveanul arestat pentru crimă în Belgia recunoaşte doar violul şi jaful

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Presa belgiană continuă să urmărească pas cu pas ancheta cu privire la tânăra în vârstă de 27 de ani găsită moartă pe o plajă de pe malul Mării Nordului, în luna ianuarie a acestui an, caz în care un sucevean este arestat ca suspect principal pentru crimă. Alexandru Caliniuc, în vârstă de 23 de ani, din Salcea, părea incriminat fără ieşire după ce ADN-ul său a coincis cu probele prelevate de pe corpul belgiencei. Inclusiv sperma tânărului ar fi fost găsită pe trupul femeii, au relatat ziariştii din Belgia. Ultima informaţie publicată de presa belgiană este că Alexandru Caliniuc recunoaşte că a găsit-o pe femeie drogată pe plajă, a violat-o şi i-a furat colierul de la gât, însă apoi a plecat, lăsând-o în viaţă.

Potrivit publicaţiei Het Laatste Nieuws, raportul de necropsie îl ajută pe sucevean să susţină această variantă.Sofie Muylle, tânăra în vârstă de 27 de ani găsită moartă pe plaja din Knokke-Heist în noaptea de 22 ianuarie 2017, avea urme puternice de anestezice în sânge, în urma consumului de droguri, caz în care moartea ar fi putut surveni şi pe fond de hipotermie.

 

Suceveanul va fi supus şi testului poligraf

Alexandru Caliniuc urmează să fie supus în următoarele zile şi testului poligraf, pe care chiar el l-a solicitat. Foarte probabil, aceasta va fi varianta pe care va merge suceveanul şi la poligraf, anume că va recunoaşte doar agresiunea sexuală şi jaful şi va respinge că el a sugrumat-o pe femeie.

Totuşi, până acum anchetatorii au vorbit doar despre crimă în acest caz şi despre faptul că femeia a fost sugrumată.

Corpul tinerei de 27 de ani a fost găsit pe 22 ianuarie a.c. pe plaja din Knokke-Heist, în Belgia. Belgianca petrecuse într-un cazino, alături de iubitul ei, iar în jurul orei 4.00 dimineaţa aceasta a părăsit localul singură, spunându-i iubitului că merge pe plaja din apropiere, pentru a lua aer. Tânăra era cunoscută consumatoare de droguri şi, după cum scrie presa belgiană, probele de sânge au indicat consumul de stupefiante şi în preajma morţii. În telefonul ei au fost găsite 4.000 de numere de telefon, de la persoane din toată lumea, ceea ce a sugerat că tânăra avea multe de ascuns şi o viaţă dublă, legată de anturaje dubioase din lumea consumatorilor de droguri.

Iniţial, iubitul femeii a fost considerat suspectul principal de omor. Ulterior, au fost publicate intens în media belgiană imagini cu un tânăr în geacă albastră care s-a plimbat pe plajă în noaptea în care femeia a fost găsită moartă. Tânărul din imagini a fost identificat ulterior în persoana lui Alexandru Caliniuc, tânărul din Salcea. El a fost săltat de acasă, de la Salcea, la finele lunii iunie a acestui an, în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare din Belgia. Anterior, anchetatorii belgieni verificaseră numeroase piste. Ulterior, tânărul a fost extrădat în Belgia. 

Tânărul a recunoscut încă de la început că s-a aflat în acea zi la Knokke-Heist, chiar pe plaja unde se bănuieşte că a ucis-o pe tânăra de 27 de ani. Noua variantă pe care o susţine tânărul, prin avocatul care îl reprezintă, poate reprezenta şi o ultimă încercare, disperată, a suceveanului de a scăpat de acuzaţiile de omor.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanul arestat pentru crimă în Belgia recunoaşte doar violul şi jaful.
 Vizualizări articol: 5453 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Suceveanul arestat pentru crimă în Belgia recunoaşte doar violul şi jaful5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei